Beurzen bijwonen is belangrijk voor elke ondernemer. Het is het middel bij uitstek om in contact te treden met andere mensen uit je vakgroep. Dit betekent niet alleen dat je jouw doelgroep kunt zien en met ze kan praten, maar ook dat je met andere interessante mensen in gesprek komt. Denk hierbij aan potentiële leveranciers, investeerders, collega-ondernemers en zelfs concurrenten.

AGENDA

 

Vanaf 22 april

Natural and Oraganic Products Europe

Wanneer: 22-23 april

Plaats: ExCeL London

Het essentiële evenement voor de natuurlijke en biologische industrie vind elk jaar plaats in Londen

 

 

Mei

 

Op Donderdag 3 mei 2018

Cursus: ‘Geurbelasting van verpakkingsmaterialen en effecten van verpakking op de smaak van verpakte voedingsmiddelen’

 

Wanneer: Donderdag 3 mei 2018, 9.30 u – 16.30 u

Plaats: Incubatie- en Innovatiecentrum, Technologiepark 3, BE-9052 Gent (Zwijnaarde)

 

 

Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op het belang van sensorische ingangscontrole van bedrukte verpakkingsmaterialen (papier/karton en polymere materialen) voor de voedingsindustrie en worden sensorische methodieken voor het evalueren van de geurbelasting van verpakkingsmaterialen behandeld.

Workshop Geurbelasting verpakking en effecten op smaak

 

 

Op 17 mei 2018

Cursus Allergenen Management

 

Bij Allergenen Consultancy is de specialist op het gebeid van allergen. Hier kan u terecht voor een specifieke allergenen opleiding, gericht naar

 

Plaats: Kasterlee

Wanneer 09.00 uur- 17.00 uur

Datum: 17 mei 2018

Info: www.allergenenconsultancy.nl

 

 

Vanaf 15 mei 2018

Vitafoods Europe

Locatie: Palexpo, Genève, Zwitserland
Datum: 15 mei 2018 – 17 mei 2018

Vitafoods Europe is het evenement waarbij de industrie in contact komt met nutraceutische producten, producten dus die bijdragen tot een optimale gezondheid. De belangrijkste nutraceutische spelers op de markt zijn fabrikanten, distributeurs, kopers en hoogwaardige nutraceutical leveranciers.

 

 

Vanaf 21 mei 2018

London International Wine Fair

Wanneer: 21-23 mei 2018

Waar: London, United Kingdom, Olympia

 

Internationale beurs voor de wijnsector

 

Vanaf 22 mei 2018

European Coffee Expo

Wanneer: 21-23 mei 2018

Waar: London, United Kingdom, Olympia

 

Naast een grote tentoonstelling met innovatieve leveranciers van apparatuur, bonen, thee, smaken, frisdranken en serveerapparatuur, wil European Coffee Expo ook een uitgebreid conferentieprogramma, demonstraties en workshops en een innovatieparcours aanbieden.

Vindt dit jaar voor het eerst plaats

 

 

September

 

5 – 6 september 2018

INTRAFOOD

 

Vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk

 

INTRAFOOD presenteert om de 2 jaar een representatief en hoogwaardig aanbod van ingrediënten (in de meest brede zin van het woord) aan meer dan 1.200 voedingsindustrie-verantwoordelijken uit de afdelingen R&D, productontwikkeling, productie, aankoop en kwaliteit binnen de Benelux en Noord-Frankrijk.
De “no-nonsense” succesformule inclusief relatieve kleinschaligheid met uniforme standenbouw, relaxte sfeer en gratis catering vormen de perfecte basis om diepgaande gesprekken te voeren waarbij zowel bezoekers als exposanten ruimschoots de kans krijgen om verder te gaan dan enkel het uitwisselen van visitekaartjes.

Het hoogstaande seminarprogramma, samengesteld door een wetenschappelijk comité onder leiding van Universiteit Gent, geeft de laatste inzichten in de meest actuele trends binnen de branche.

 

Vanaf 7 september 2018

Sana

SANA , de internationale beurs voor natuurlijke producten vindt elk jaar plaats in Bologna.

 

 

 

Op 9 september 2019

BioNord

 

Waar: Hanover – Duitsland

Wanneer: 9 september

 

Beurs voor de biologische sector

 

 

Vanaf 15 september

Iba

 

Waar: München -Duitsland

Wanneer: 15-20 september 2018

 

 

’s Werelds toonaangevende handelsbeurs voor bakkers, banketbakkerijen en snacks. vindt plaats van 15.09 tot 20.09.18 in München, Duitsland.

 

30 SEPTEMBER & 1-2-3 OKTOBER 2018

Inspirerende trefdagen voor de bakker, banketbakker, chocoladebewerker en ijsbereider

www.broodway.be

 

 

Sial Paris 2018

Datum: 21 oktober 2018 – 25 oktober 2018

Plaats:Parijs

Aan de SIAL Paris 2018 zullen naar verwachting meer dan 7000 bedrijven deelnemen met een stand, waarvan ongeveer 85% niet-Frans. De SIAL Paris vult dan ook alle hallen van het beurscomplex Paris Nord Villepinte. In 2016 werd een extra (tijdelijke) hal in gebruik genomen om alle exposanten een plaats te kunnen geven. Voor 2018 wordt de tijdelijke hal uitgebreid omdat de meeste exposanten hebben aangegeven terug te willen komen en nieuwe exposanten eveneens in de rij staan.