Ambacht & Business 2019: unieke workshops en events

Ambacht & Business, het opleidingstraject voor bakkerijprofessionals waar ook Brood & Banket Magazine aan meewerkt, is terug! Ontdek aan de hand van workshops, een trendtour naar Londen en een verrassende afsluitende sessie hoe je accuraat inspeelt op de veranderde behoeften van jouw klanten. Schrijf je dus snel in voor de sessie(s) van jouw voorkeur, want net als voorgaande edities belooft de interesse groot te zijn!

Workshops
27 februari:
analyse van jouw website en social media + workshop delegeren. Locatie: Mechelen

22 maart: Workshop chocolade met Ryan Stevenson. Locatie: Wieze.

2 april: Workshop broodkeuring met Tim Peynsaert. Locatie: Zwijnaarde.

15 mei: Workshop ‘Make pastry great again’ met Wouter Hanssens en Tim Peynsaert. Locatie: Hasselt.

 

Het volledige programma, alle details en de inschrijfformulieren per activiteit lees je na via www.ambachtenbusiness.be. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.