B&B/P&P, Professioneel magazine voor de Belgische brood- en banketbakker, chocolatier, confiseur en ijsbereider
  • Home
  • Actua
    • Bedrijven
    • Beurzen
    • Brood & Viennoiserie
    • Buitenland
    • Chocolade
    • fruitvullingen
    • Ecologie
    • Gezondheid
    • Hygiëne
    • Ijs
    • Leveranciers
    • Internationaal
    • Ondernemen
    • Opleiding
    • Patisserie
    • Randnieuws
    • Retail
    • Trends
    • viennoiseries
    • Wafels
    • Zuurdesem
  • Agenda
    • Wedstrijden
    • Beurzen – Congressen – Evenementen
  • Bedrijven
    • Reportage
  • Hygiëne
    • Hygiëne in de bakkerij
  • Recepten B&B/P&P
  • Vakkennis
    • Brood & Viennoiserie
    • Patisserie
    • Chocolade
    • Vakinformatie
      • Wetgeving
      • Duurzaamheid
      • Marketing in de brood- en banketsector
        • Hoe scoor je op sociale media?
  • Nieuwsbrief
  • Magazines
    • Abonneren
    • Hoe adverteren?
      • voorwaarden gebruik website
      • Reclame plaatsen in B&B
      • Brood & Banket: hoe adverteren?
      • Bedrijvengids
  • Brood & Banket/Pain & Pâtisserie
    • Brood & Banket: klik & doorblader
  • Advertorial
  • Inloggen
  • Nederlands
Nieuwsmelder
  • [ 28 september 2023 ] Intergastra – Gelatissimo van 3-7 februari 2024 Advertorial
  • [ 27 september 2023 ] Innovation Awards op Meat Expo – Broodway – Taste of Tavola uitgereikt Actua
  • [ 26 september 2023 ] Akané Wakasugi wint Aspirant Baker 2023 Wedstrijden
  • [ 24 september 2023 ] Broodway: nog tot woensdag 27 september 2023 Beurzen - Congressen - Evenementen
  • [ 20 september 2023 ] Nieuwe bakkerij The Bakers in de Stationsstraat van Sint-Niklaas pas geopend Actua
HomeMCM CategorieënDominque Persoone Yuzu

MCM Categorie: Dominque Persoone Yuzu

No Picture

Foto fiche 1

12 januari 2018 m.witdouck 0

Yuzu […]

No Picture

Foto 7

12 januari 2018 m.witdouck 0

Foto 7: Spuit daarna de framboos-blauwe bes in de vorm. […]

No Picture

Foto 6

12 januari 2018 m.witdouck 0

Foto 6: Breng in de pralinevormen een dun laagje getempereerde witte chocolade aan (origine Dominicaans Republiek). […]

No Picture

Foto 5

12 januari 2018 m.witdouck 0

Voeg een scheutje vodka toe. Voor extra effect: marineer de schil van de geperste yuzu in de vodka. […]

No Picture

Foto 4

12 januari 2018 m.witdouck 0

Foto 4: Framboos en blauw bessensap met toevoeging van witte chocolade. Meng het geheel.
[…]

No Picture

Foto 3

12 januari 2018 m.witdouck 0

Foto 3: Kook frambozensap en blauwebessensap op met een beetje suiker. […]

No Picture

Foto 2

12 januari 2018 m.witdouck 0

Foto 2: Na aankleuren van de karamel licht blussen met yuzusap. […]

No Picture

Foto 1

12 januari 2018 m.witdouck 0

Foto 1: Maak een klassieke karamel. Laat de karamel licht aankleuren. […]

Advertorial

  • Advertorial

    Intergastra – Gelatissimo van 3-7 februari 2024

  • Advertorial

    Scoor het hele jaar door met smaakvolle creaties op basis van St-Allery ®

  • Advertorial

    De kracht van kartonnen verpakkingen in de bakkerijsector

Volg ons op Facebook

Nieuwsbrief

Categorie

  • Mondial du Pain

    Mondial du Pain

  • Elektronisch betalen

    Elektronisch betalen

  • Campagne brood

    Campagne brood

Contact

Evolution Media Group
Staatsbaan 249
9870 ZULTE
056-607333
BE0422866352
info@evolution.be

www.evolution.be

Address

Evolution, Staatsbaan 249, Zulte

Search

Corporate websites

Evolution Media Group
Food & Meat
Food Industry
Pain & Patisserie
Bio Gezond
HorecaPlatform
Hotel Business

  • Evolution Media Group
  • Abonneren
  • Brood & Banket: hoe adverteren?
  • Digitaal magazine
  • Vakmagazines Food & Horeca

Copyright © 2023 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes

Our website uses cookies to provide you the best experience. However, by continuing to use our website, you agree to our use of cookies. For more information, read our Cookie Policy Privacy

  • Nederlands