Het Lindeke in Sint-Pieters-Leeuw heropent

De beroemde en populaire bakkerij en banketbakkerij Het Lindeke aan de Camille Leunensstraat 2 in Beersel/Sint-Pieters-Leeuw, sloot afgelopen september haar deuren en bleef zes maanden gesloten. Sedert 22 februari zijn de deuren opnieuw geopend. Het aanbod is afkomstig van de industriĆ«le bakkerij “Au croquant”.

Eddy en Mia Vanderhulst-Weemaels en hun zoon Bart zetten hun schouders onder dit nieuwe project. Mia zorgt voor de winkel tijdens de week, Eddy en Bart helpen haar in het weekend en wanneer hun werk, dat ze blijven doen, dit hen toelaat. De producten worden door Au Croquant geleverd.

Mia gelooft erg in deze leverancier: “Au Croquant gerbuikt alleen meel van lokale molens. Ze gebruiken meel, boter, room en melk in plaats van margarine en water om bijvoorbeeld appelflappen te maken. Au Croquant is een artisanale brood- en banketbakkerij die al sedert kort na WO II bestaat (1946). De bakkerij biedtĀ een groot gamma van traditionele kwaliteitsproducten. Au Croquant levert aan bakkerijen, kruidenierszaken en snackbars in en rond Brussel. Ze hebben ook verschillende winkels in eigen beheer.