Pastry @ The Farm: niet te missen inspiratiedag op 18 maart

 

Debic organiseert op 18 maart een uniek event in Ravels.

De dag vangt aan met een rondleiding bij melkveebedrijf Versteynen, inclusief een sessie ‘koe knuffelen’ (indien u dat wenst), Nadien vindt een debat plaats tussen Christophe Roesems (Wittamer), Pascal De Deyne (Maison Van Dender) en Bruno Van Vaerenbergh (Debic) rond ‘de toekomst van de moderne bakker’. Ook demo’s van Willem Verlooy en Pascal De Deyne met
vernieuwende spuittechnieken en Sofie Vanderhasselt rond zoute smaken in de bakkerij zullen u ongetwijfeld bekoren. Alles wordt afgesloten met een heerlijk
diner @ The Farm.

Praktische info

Datum: maandag 18/03/19
Locatie: Melkveebedrijf Versteynen, Aarle 92, 2382 Ravels
Prijs: € 30 excl.btw/p.p.

Gelieve u in te schrijven door een mail te sturen met uw gegevens naar Bettina.Vanderstraeten@frieslandcampina.com. Gelieve duidelijk te vermelden of u wenst deel te nemen aan de sessie ‘koe knuffelen’, en of u specifieke wensen heeft betreffende het diner (vegetarisch, veganistisch, allergieën, etc.).

Meer info: https://www.debic.com/nl-be/pastry-at-the-farm

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.