Beurzen bijwonen is belangrijk voor elke ondernemer. Het is het middel bij uitstek om in contact te treden met andere mensen uit je vakgroep. Dit betekent niet alleen dat je jouw doelgroep kunt zien en met ze kan praten, maar ook dat je met andere interessante mensen in gesprek komt. Denk hierbij aan potentiële leveranciers, investeerders, collega-ondernemers en zelfs concurrenten.

AGENDA

 September

 

5 – 6 september 2018

INTRAFOOD

 

Vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk

 

INTRAFOOD presenteert om de 2 jaar een representatief en hoogwaardig aanbod van ingrediënten (in de meest brede zin van het woord) aan meer dan 1.200 voedingsindustrie-verantwoordelijken uit de afdelingen R&D, productontwikkeling, productie, aankoop en kwaliteit binnen de Benelux en Noord-Frankrijk.
De “no-nonsense” succesformule inclusief relatieve kleinschaligheid met uniforme standenbouw, relaxte sfeer en gratis catering vormen de perfecte basis om diepgaande gesprekken te voeren waarbij zowel bezoekers als exposanten ruimschoots de kans krijgen om verder te gaan dan enkel het uitwisselen van visitekaartjes.

Het hoogstaande seminarprogramma, samengesteld door een wetenschappelijk comité onder leiding van Universiteit Gent, geeft de laatste inzichten in de meest actuele trends binnen de branche.

 

Vanaf 7 september 2018

Sana

SANA , de internationale beurs voor natuurlijke producten vindt elk jaar plaats in Bologna.

 

Op 9 september 2019

BioNord

 Waar: Hanover – Duitsland

Wanneer: 9 september

Beurs voor de biologische sector

 

 

Vanaf 15 september

Iba

 Grootste bakkerijbeurs van Europa. ’s Werelds toonaangevende handelsbeurs voor bakkers, banketbakkerijen en snacks. vindt plaats van 15.09 tot 20.09.18 in München, Duitsland.

Waar: München -Duitsland

Wanneer: 15-20 september 2018

 

Iba is het internationale ontmoetingspunt voor bakkers, patissiers, restuaranthouders, tearooms, en groentenwinkels, maar ook voor hotel professionelen en cateraars. De standhouders tonen innovaties uit de gehele industrie. Ze tonen een heel overzicht van alle nieuwigheden op de markt, gaande van ruwe materialen, ingrediënten maar ook productie en procestechnologie.

Daar de competitie hoger wordt en de winstmarges afnemen zijn velen geïnteresseerd in automatisatie en proces optialisatie. Kosten besparen en efficiënte werkmethodes worden steeds belangrijker.

Bij Iba vind je een zeer uitgebreid randprogramma. Zo is de iba-UIBC-cup een unieke wedstrijd voor bakkers. Bovendien worden fabriekstoeren geörganiseerd die de buitenlanders de kans geven om de expertise van de Duitse bakkers te zien en mee te maken. Er zijn ook seminaries en discussiefora die de trends van morgen tonen.

Alle organisatoren heten uw welkom op de beurs gedurende de zes dagen waarop de beurs plaatsvindt van 15 september tot 20 september

 BROODWAY

30 SEPTEMBER & 1-2-3 OKTOBER 2018

Inspirerende trefdagen voor de bakker, banketbakker, chocoladebewerker en ijsbereider

www.broodway.be

 

Sial Paris 2018

Datum: 21 oktober 2018 – 25 oktober 2018

Plaats:Parijs

Aan de SIAL Paris 2018 zullen naar verwachting meer dan 7000 bedrijven deelnemen met een stand, waarvan ongeveer 85% niet-Frans. De SIAL Paris vult dan ook alle hallen van het beurscomplex Paris Nord Villepinte. In 2016 werd een extra (tijdelijke) hal in gebruik genomen om alle exposanten een plaats te kunnen geven. Voor 2018 wordt de tijdelijke hal uitgebreid omdat de meeste exposanten hebben aangegeven terug te willen komen en nieuwe exposanten eveneens in de rij staan.