K van Kwaliteit

Evolution Media Group is de specialist in het uitgeven van vakbladen en tijdschriften waarbij de K van kwaliteit voorop staat. Onze doelgroepen zijn uw klanten. Wij slagen erin om uw klanten op een originele manier te bereiken. Plaats een advertentie, banner of koop een publi-reportage in het vakblad en uw naambekendheid zal in geen tijd verhogen.

Logo B2BPress en CIM

B2B Press is een departement van The Ppress, de Belgische Federatie van de Periodieke Pers, en verenigt de uitgevers van vaktijdschriften die zich als met hun kwaliteit willen onderscheiden van andere vakmedia. B2B Press is ook een label dat staat voor kwaliteit, waarbij vooral de oplagecontrole via CIM, maar ook de redactionele onafhankelijkheid en de naleving van de publiciteitstarieven centraal staan. Kwaliteit op vlak van oplage, redactionele inhoud en prijzenpolitiek.

Evolution: uw professionele partner

Marktonderzoek

B2B laat regelmatig marktonderzoeken realiseren. Uit het meest recente B2B Press marktonderzoek dat uitgevoerd werd door AQRate blijkt duidelijk dat kleine zelfstandige ondernemers – die voor de vakbladen van onze uitgeverij de belangrijkste doelgroep zijn – massaal vakbladen lezen eigen aan hun sector: het is de belangrijkste bron van informatie voor professionals met 58% regelmatige lezers.

Vakbladen worden gretig gelezen door de professionelen.

Zakenbladen worden minder gelezen, en tellen slechts 29% regelmatige lezers.

 

CIM

Het CIM, Centrum voor Informatie over de Media, is een onafhankelijke onderzoeksinstelling die objectieve gegevens verzamelt over de oplage en verspreiding van perstitels, en die laat controleren (“voor echt verklaren”) door een onafhankelijke auditeur. Op die manier zijn adverteerders zeker dat ze bij CIM-gecontroleerde titels over de juiste informatie beschikken. Een titel die door het CIM gecontroleerd wordt, kan u gemakkelijk herkennen aan het CIM-label in het colofon

 

Full Service

Lay-out op drukplaat

U kan ook bij Evolution terecht voor de opmaak van uw advertenties, voor het schrijven van teksten (copywriting) en reportages, maar net zo goed voor goede food-fotografie of SEO-aangepaste teksten, reclamedrukwerk, lay-out, enz.

Een bedrijf met meer dan dertig jaar ervaring kan bogen op verschillende specialisaties. Ons doel is om uw marketing te versterken, zodat u beter zaken bekomt. Bij Evolution stellen we alles in het werk om dit te bereiken.