Bibac Plus 2019: 22 t/m 25 september

Bibac Plus staat binnenkort op de agenda. In Antwerpen kan u er terecht tussen 22 tot 25 september voor tal van nieuwigheden, wedstrijden en activiteiten over en in uw sector.

Bibac Plus, de vakbeurs voor bakkers, slagers en traiteurs mocht in 2017 maar liefst 10.245 enthousiaste vakmensen verwelkomen! Met tal van verrassende primeurs, wedstrijden en vakgerichte activiteiten bracht Bibac Plus niets anders dan blije gezichten bij de bezoekers. Een ware promotie voor de sector…

Rode draad: degustaties en deomstraties

Bibac Plus geeft een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als ‘rode draad’ lopen degustatie en demonstratie opnieuw door alle standen heen.
Een actieve beursbeleving is voor onze bezoekers de ideale gelegenheid om zich op één dag volledig te informeren over alles wat hun beroep aangaat en kan verbeteren!

Nevenactiviteiten

Naast het ontdekken van uw bestaande en nieuwe leveranciers biedt Bibac Plus u dagelijks de mogelijkheid nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen te bewonderen op de demo ruimtes. Het beursprogramma geeft u een volledig overzicht van deze activiteiten.

Samenwerking

Opnieuw slaan de beroepsfederaties Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs België de handen in elkaar om u een beursevent te presenteren waarbij elke bezoeker fier mag zijn op job!

Datum

Van zondag 22 tot en met woensdag 25 september 2019

Openingsuren

11:00 tot 18:00

Locatie

Antwerp Expo
Ingang 2
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
België

Toegang

Gratis toegang na registratie op de website, op uitnodiging van een exposant of met vrijkaart. Zonder registratie of uitnodiging betaalt u € 10,00 aan de kassa. De toegang is uitsluitend voorbehouden aan professionelen.

Parking

U kunt gratis parkeren op de openbare weg:

  • Vogelzanglaan (500 parkeerplaatsen)
  • Jan Van Rijswijcklaan (200 parkeerplaatsen)
  • Desguinlei (400 parkeerplaatsen)
  • Verschillende parkings in de omgeving (Le Grellelaan, Beukenlaan, …)

U kunt betalend parkeren op de bezoekersparking van Antwerp Expo op de camping van de Vogelzanglaan. U kan rechtstreeks aan de bewaker betalen bij het inrijden. Kostprijs is € 8,00 per wagen.

Aan beide ingangen van Antwerp Expo zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.

Antwerp Expo bevindt zich niet in de LEZ-zone maar ligt wel op de grens. Klik hier voor meer informatie hieromtrent.

Openbaar vervoer

Met de trein

U rijdt tot Antwerpen Centraal Station. Daarna neemt u tram 2 (Merksem-Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade) die voor de ingang van Antwerp Expo stopt.

Met de tram

  • Tram 2 : Merksem-Hoboken
  • Tram 6 : Luchtbal-Olympiade

Met de bus

  • Bus 17 : Centraal station-Wilrijk-UZA
  • Bus 22 : Groenplaats-Valaar-UZA
  • Bus 38 : Schijnpoort-Berchem-Antwerpen Zuid

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.