Dream-Ice in Baasrode moest extra medewerker inhuren om kopers aan corona-maatregelen te doen houden


Chris Ceuppens, de ijsman van Dream-Ice in Baasrode, Dendermonde, moest een steward inhuren om zijn winkel open te houden.

Door het goede weer kwamen een menigte mensen naar de zaak en hielden zich netjes op minstens een meter van elkaar bij het aanschuiven. Helaas bleven ze na het bekomen van het ijsje in groepjes staan. En dat is niet de bedoeling, want dat is een ‘samenscholing en dus bij wet verboden. . “We vragen de mensen om te vertrekken na het kopen van een ijes,” zegt Chris.

op facebook schrijft hij daarom volgende boodschap:

In overleg met de lokale politie Dendermonde hebben we een paar extra maatregelen getroffen om ieders veiligheid te garanderen.
Vanaf heden zal er een steward staan om alles in goede banen te leiden. Gelieve hier dan ook naar te luisteren aub. Zolang iedereen de 1,5 m afstand respecteert en na aankoop direct zijn weg verderzet (niet ter plaatse consumeren) is er geen probleem.Verder wil ik er op nadrukken dat we open mogen blijven omdat we een voedingswinkel zijn en afhaal voorzien.
Onze core business is afhalen van diepvriesdozen ijs of afhalen van ijsjes voor thuis te verbruiken. bv 1 persoon haalt 4 ijsjes af voor thuis te consumeren en niet met 4 personen in de auto komen en hier verbruiken. U mag dus met de auto langskomen voor dozen en bestellingen!
U mag als u hier passeert ook een ijsje kopen en wel direct uw weg verderzetten maar mag niet als doel op zich van uw uitstap zijn. Verder heb ik ook begrip voor de zaken die wel moeten sluiten en geen inkomsten hebben. Maar als iedereen zich aan de opgelegde regels houd zal het sneller voorbij zijn. Ten slotte wil ik ook mijn dank betuigen aan de lokale politie van Dendermonde voor de vlotte samenwerking om alles in goede en veilige banen te leiden.Hou het veilig!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.