Tijdens broodway vindt ook de 19de editie van de Georges Boute wisseltrofee plaats.
Deelnemers aan de prestigieuze Georges Boute wedstrijd maken een sierstuk uit eetbare grondstoffen (zoals suiker, chocolade, brood, pastillage). In het sierstuk zit één taart in verwerkt die nep mag zijn.
Op 30 september brengen zij het sierstuk binnen, stellen het voor en snijden 2 echte taarten aan (: identiek aan deze in het sierstuk) voor de vakjury.
Thema van de 19e Europa Wisseltrofee Georges Boute = BEWEGEN.
WIE KAN DEELNEMEN?
deelnemers moeten minstens 17 jaar zijn
INRICHTERS?
VABA-St. Aubertuscentrum
Brood- en Banketbakkerijschool Ter Groene Poorte “Dè Gastronomische School”
oud-leerlingen bond I.V.V.O.B. V.Z.W.
WANNEER?
zondag 30 september
INSCHRIJVEN? Deadline was 30 juni 2018
MEER INFO?
contacteer Edwin Gesquière via email
gesquiere.edwin@gmail.com
Geef als eerste een reactie