Lorentz de Meyer tweede op Dutch Pastry Awards

Instagram Lorentz de Meyer

De Dutch Pastry Awards is de meest pregistieuze patisseriewedstrijd van Nederland. De kandidaten strijden er om de officieuze titel van beste patissier van het land. De winnaar treedt meteen als aspirant-lid toe tot het Dutch Pastry Team. Nagenoeg elke editie wagen ook Belgische deelnemers hun kans. Niet zonder succes, want in 2021 mocht Joeri Vandekerkhove het hoogste podiumschavotje betreden. Dit jaar verdedigde Lorentz de Meyer met glans onze nationale kleuren. Hij kaapte de zilveren medaille weg en won de Dobla Design Award. Lorentz is partisseriechef bij Creades, dat desserts produceert voor banketbakkers, restauranthouders en cateringbedrijven. Meer weten over Creades? In het decembernummer van Brood & Banket hebben we dit opmerkelijke concept uitgebreid belicht.

Foto: (c) Instagram Lorentz de Meyer

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.