Week van de ambachtelijke bakker: inschrijven kan nog tot 15 augustus!

Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

Tijdens deze campagneweek wil Bakkers Vlaanderen de ambachtelijke bakker zijn plek in de schijnwerpers geven die hij verdient. De campagneweek zal het bakkersambacht neerzetten als de “ambacht voor het leven” en wil de connectie tussen bakker en consument versterken, door ambachtelijke producten te linken aan authentieke momenten in het leven van de consument. 

Deelname

Bakkers die extra visibiliteit voor hun zaak willen creëren tijdens de actieweek, kunnen een promotiepakket bestellen via: https://bakkersvlaanderen.be/nieuws/promotieactie-2019-inschrijven-tot-15-augustus

De website www.ambachtvoorhetleven.be zal voor de campagneweek omgebouwd worden zodat de consument zijn dichtstbijzijnde deelnemende bakker kan (her)ontdekken en daarnaast heel wat leuke, inspirerende broodrecepten vindt voor eender welk moment van de week.