Nieuwe chocolade- en koffiebar in Knesselare

Er is een nieuwe koffie- en chocladebar Mister Blend in Knesselare, die op woensdag 15 januari open gaat voor het publiek. De jonge uitbaatster is Lisa Cherlet (21) uit Knesselare die voor chocolatier studeerde in Brugge, maar ook een opleiding als barista volgde.

“Ik ben opgeleid als chocolatier en werkte in de chocolaterie Pralinette/ Brugge. Omdat dit een goede combinatie is met kofiie, ben ik ook opgeleid als barista”, vertelt Lisa.

Nu zal ze de wereld haar liefde voor koffie en cacaobonen tonen in haar nieuwe Mister Blend Shop in de Veldstraat, in het hart van Knesselare. waar ooit de stoffenwinkel Spanhove was.

Lokale producten

Op de menukaart vindt u een lange en gevarieerde selectie van koffie, maar ook thee, lokale bieren en Belgische wijnen. Een groot deel van het aanbod is ook te koop: “Wij werken het liefst met lokale producten. Zo komt de koffie bijvoorbeeld uit het koffiebranderij De Witte Zwaan in Eeklo.”.

Onze openingsuren zijn gericht op de interessantste periode: “Wij zijn open van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.30 uur.”

www.misterblend.be

Foto’s Facebook Lisa Cherlet/Mister Blend

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.