Ambacht & Business is terug!

Net zoals jullie kijken wij in 2020 uit naar de nieuwe editie van Ambacht & Business. De focus dit jaar: ‘Klassiekers met een hedendaagse twist’. Nu heel wat bakkers en patissiers ook eigen ijsbereidingen presenteren, besteden we deze editie extra aandacht aan ‘coole’ lekkernijen. Alle ijsbereiders zullen dus zeker en vast hun gading vinden in ons aanbod, met een demo boordevol tips en tricks, een trendtour ‘ijs in Amsterdam’ én een workshop ‘ijsstaarten’.

We trappen de editie 2020 naar goede gewoonte af met een seminarie voor patisssiers, bakkers en ijsbereiders op 10 februari. Op de agenda: een voorstelling van de trends voor 2020 door de redactie van Brood & Banket, een introductie in succesvol leiderschap door Els Van Den Eynde en demo’s rond roomspuittechnieken (Pascal De Deyne), ambachtelijk roomijs (Pim Otten), nieuwe chocolade-inspiratie (Dries Delanghe) en volkoren (Tim Peynsaert). Niet !e missen dus!


Alle informatie en het volledige programma leest u na via www.ambachtenbusiness.be