Bakker werkt succesvolle Moederdag- en Vaderdagacties uit

Bakkerij Heidi

De klanten van Bakkerij Heidi uit Ternat weten dat ze zich naar aanleiding Vaderdag en Moederdag aan een bijzondere actie mogen verwachten.

Voor Moederdag werkt bakker Geert Vanderheyden dit jaar samen met www.duizendblad.be, een biokwekerij van kruiden voor restaurant en horeca. Zij zorgt voor een boeketje bloemen voor elke klant die de bekende Plotertaart koopt die dag. “De boeketjes worden buiten de winkel vanuit een bakfiets uitgedeeld door de eigenares zelf, voor haar een mooie publiciteit en wij betalen een kleine prijs voor het miniboeket”, legt de ondernemende bakker uit.

Bakkerij Heidi werkte eerder al een Vaderdagactie uit, waarbij elke bestelling van een Plotertaart beloond werd met een pakketje Gulden Draak-bier. De actie zorgde voor wachtrijen tot op straat en grote persaandacht.

Bakkerij Heidi in Ternat werkt speciale moederdagactie uit

Goed om weten: de Plotertaart is waarschijnlijk de enige taart met een eigen Facebookpagina, met intussen duizend volgers. Werk jij bijzondere acties uit met handelaars uit eigen streek? Laat dan niet na om die met ons te delen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.