Bezoek de contactdagen in de Nekkerhal te Mechelen

Contactdagen voor de voedingsdetailhandel geeft een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als ‘rode draad’ lopen degustatie en demonstratie opnieuw door alle standen heen. Een actieve beursbeleving is voor onze bezoekers de ideale gelegenheid om zich op één dag volledig te informeren over alles wat hun beroep aangaat en kan verbeteren!

Naast het ontdekken van uw bestaande en nieuwe leveranciers biedt Contactdagen u dagelijks de mogelijkheid nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen te bewonderen op de demoruimtes. Het beursprogramma geeft u een volledig overzicht van deze activiteiten.

Samenwerking

Opnieuw slaan de beroepsfederaties Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs van België de handen in elkaar om u een beursevent te presenteren waarbij elke bezoeker fier mag zijn op job!

Praktische informatie

Datum
Zondag & maandag 23 en 24 oktober 2022
 
Openingsuren
13:00 tot 20:00
 
Locatie
Nekkerhal
Ingang 1
Plattebeekstraat 1 – 2800 Mechelen
België
 
Toegang
Gratis toegang na registratie op de website, op uitnodiging van een exposant of met vrijkaart. Zonder registratie of uitnodiging betaalt u € 10,00 aan de kassa. De toegang is uitsluitend voorbehouden aan professionelen.
 
Parking
U kunt betalend parkeren op de bezoekersparking van Nekkerhal. U kan rechtstreeks aan de bewaker betalen bij het inrijden. Kostprijs is € 10,00 incl. btw per wagen.
 
Aan beide ingangen van Nekkerhal zijn aangepaste parkeerplaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers.

Gratis toegang na registratie op de website, op uitnodiging van een exposant of met vrijkaart.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.