Ontdek de meer dan 500 exposanten op HORECA EXPO

De 33e editie van de vakbeurs voor de horeca en voedingsdistributie belooft opnieuw een van de belangrijkste evenementen voor de horecasector te worden. Na de Crown-editie in 2021 zijn de grote merken duidelijk teruggekeerd naar de beurs, met meer dan 500 exposanten die de hallen van Flanders Expo vullen.

De digitalisering schrijdt voort en nieuwe technologieën ontwikkelen zich in hoog tempo. In de hallen 1 en 3 vindt u een nog ruimer aanbod aan digitale oplossingen dan tijdens de vorige edities. Ook duurzaamheid is een belangrijk en terugkerend thema. Een breed scala aan producten en diensten die zorgen voor een duurzame aanpak wordt gepresenteerd. Ook de koffie-, thee- en zoetwarensector zal in 2022 aanwezig zijn met een Viva Sara Coffee & Tea Experience Corner in hal 2.

Duurzaam

Exposanten die maatregelen hebben genomen op het gebied van duurzaamheid zijn gemakkelijk te vinden dankzij de digitale plattegrond van de beurshallen.

Lokale traiteurs en winkels

Horeca Expo richt zich niet alleen op de horeca; ook voedingswinkels zijn welkom. Kwalitatieve kruideniers kunnen op de beurs terecht voor verse producten, technologische oplossingen, verpakkingen, keukenapparatuur, enz.
Inspiratiegebieden

Food en non-food producten

Als u op zoek bent naar de nieuwste trends en producten in de voedings- en drankenindustrie, vindt u in de hallen 1, 3 en 8 wat u zoekt. Van kwaliteitsingrediënten tot kooktechnieken en afgewerkte producten.
Ook als u een bakker, chocolatier, confiseur of ijsmaker bent, kunt u bij de vele non-food exposanten vinden wat u zoekt. Horeca Expo is een uitgelezen kans om nieuwe producten in de voedings- en drankensector te ontdekken.

Koffie, thee en gebak

Hal 2 is ondergedompeld in een zoete sfeer waar koffie, thee en desserts centraal staan. Hier kunt u een breed scala aan koffiemerken, apparaten, accessoires en nog veel meer ontdekken. In de koffie- en theebelevingszone worden alle zintuigen geprikkeld door een reeks authentieke producenten.


Technologie, levering en verkoop

Haal het maximale uit uw bedrijf met de vele technologische en digitale oplossingen die wij bieden. Daarnaast zijn bezorging en verkoop onmisbaar geworden. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor automaten, verpakkingen, betaalsystemen, transport, enz.

Café World

Café World verenigt de crème de la crème van de Belgische brouwerijen. Naast de bieren zelf staan ook de tapinstallaties en de aankleding van de bar centraal. Het nachtleven staat synoniem voor cocktails, energiedranken en alcoholische dranken.

Keukeninrichting

In hallen 1 en 5 vindt u niet alleen (grote) keukens, maar ook de nieuwste en meest innovatieve keukenoplossingen. Van hightech ovens tot hypermoderne vaatwassers. Zowel ‘kleine’ als grote keukens zijn welkom.

Snacks en fastfood

Horeca Expo is ook de place to be voor uitbaters van frietkramen, snackbars en broodjeszaken. U vindt er een ruim aanbod van leveranciers van snacks, aardappelproducten, sauzen, oliën en vetten, apparatuur, verpakkingen, vetopvang, binnen- en buitendecoratie, enz.
Interieur en inrichting

De beleving van een restaurant of kruidenierszaak is essentieel. Om uw totaalconcept compleet te maken, presenteert Horeca Expo de nieuwste snufjes en trends op het gebied van interieur, decoratie, interactiviteit, audio en video, en nog veel meer.

Vers en authentiek

Vers en authentiek! U vindt er veel lokale en ambachtelijke producten. Maar niet alleen levensmiddelen. Het aanbod omvat ook een hele reeks gezonde sappen en dranken.

Chef’s Place

in hal 8 is een unieke belevingsruimte in een gezellige sfeer, waar een geselecteerd aantal exposanten kwaliteitsdelicatessen, wijn, sterke drank, servies en decoratie aanbieden. Masterclasses bieden de mogelijkheid om de nieuwste trends en technieken uit eerste hand te leren van topkoks. Dit jaarlijkse netwerkevenement is alleen op uitnodiging.

PRAKTISCH
Data en openingsuren
20 t.e.m. 24 november 2022. Open van 10u30 tot 18u, behalve op donderdag. Op donderdag open van 10u30 tot 17u.
Locatie Flanders Expo Maaltekouter 1, B – 9051 Gent

Bereikbaarheid & parking
* Met het openbaar vervoer Wegens de drukte raden wij ten zeerste aan met het openbaar vervoer te komen. Neem de trein tot Station Gent Sint-Pieters. Van daaruit rijden er bussen tot aan Horeca Expo.
* Met de wagen Komt u toch met de wagen, dan kan u gebruik maken van volgende betalende parkings:
Parkings B & C op The Loop van Flanders Expo. Opgelet: moeizaam verkeer.


www.horecaexpo.be

www.linkedin.com/showcase/horeca-expo www.instagram.com/horecaexpo_gent

www.twitter.com/horecaexpo https://www.facebook.com/HorecaExpo

www.instagram.com/chefsplace_xpo/

Masterclasses

Programma Masterclasses zoals bekend op 05/10/2022.


zondag 20 november


14u00 – 14u45
NorthSeaChefs present Alex Verhoeven – restaurant Hert * x WineWise
15u15 – 16u00
Masterclass by Gault&Millau x WineWise


maandag 21 november


12u00 – 12u45
Janis Farm x Koppert Cress – Masterclass Wildpluk x WineWise
13u15 – 14u00
Horeca Forma presents Nicolas Decloedt – restaurant Humus x Hortense
14u30 – 15u15
NorthSeaChefs present Jo Grootaers – restaurant Altermezzo * x bartenders
16u00 – 16u45
Masterclass sherry by WineWise x Royal Belgian Caviar


dinsdag 22 november


12u00 – 12u45
Masterclass by Gault&Millau x WineWise
13u15 – 14u00
Masterclass by Gault&Millau x WineWise
14u30 – 15u15
NorthSeaChefs present Glenn Verhasselt – restaurant Sir Kwinten * x WineWise
15u45 – 16u30
Old Vignes by WineWise


woensdag 23 november


12u00 – 12u45
NorthSeaChefs present Lien Vandeputte – restaurant Réliva x WineWise
13u15 – 14u00
Timon Michiels – Carcasse x WineWise
14u30 – 15u15
Alice Bown x WineWise

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.