Färm opent tweede ‘Brüt’ in Elsene

Op 8 mei opende Färm haar tweede ‘Brüt by Färm’-biomarkt in Elsene, de veertiende winkel in totaal voor de coöperatieve.

De nieuwe winkel ligt op de Waterloosesteenweg, tussen de wijken Bascule (Ukkel) en Ma Campagne (Elsene). Net zoals in de eerste biomarkt van het concept, die vorig jaar de deuren opende in Etterbeek, ligt de klemtoon op “eenvoud, transparantie en nabijheid”.

“Terugkeer naar de essentie”

“Met dit tweede adres benadrukt de coöperatie de wil om consumenten te helpen bij het verminderen van afval door doordachter te consumeren. Brüt by Färm pleit voor een terugkeer naar de essentie, dankzij een unieke selectie van 800 producten, het merendeel in bulk”, zegt algemeen directeur Alexis Descampe in een persbericht.

De nieuwe biomarkt bevat vooral basisproducten zoals vlees, brood, kaas, groenten en fruit. Zo veel mogelijk is gekozen voor lokale producten, die rechtstreeks bij de producent zijn aangekocht. Zo zijn er onder meer een artisanale bakkerij van Hopla Geiss en een toog van Or coffee in ondergebracht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.