Een speciale gelegenheid is pas echt geslaagd als er ook wat lekkers op tafel verschijnt. Daarom trekken consumenten telkens weer naar de bakker voor feestelijke patisserie. Met klassiekers zoals een traditionele biscuit of fruittaart zit u altijd goed. Maar uw klanten verwachten meer: meer variatie en meer inspiratie. Door klassiekers in een nieuw jasje te steken, kan u uw klanten helemaal inpakken.
Biscuit, de basis van een geslaagde taart
Wij geven u heel wat recepten waarmee u uw taartassortiment een originele opfrissing geeft. Voor de basis doen we altijd een beroep op een biscuit. En daarvoor kan u aan de slag gaan met de klassiekers.
Klik hier en ontdek 12 vernieuwde biscuitrecepten zoals een frambozenbiscuit, kokosdaquoise, en nog veel meer.
Variëren met zoete vullingen
Naast de biscuit zelf, heeft ook de vulling een enorme invloed op de smaak en kwaliteit van uw gebak. Want door af te wisselen met textuur, smaak en kleur krijgt uw creatie een extra dimensie. Gaat u voor een romige mousse, een rijke ganache of net een frisse gelei? Het kan allemaal met één van deze bereidingen.
Meer lezen? www.debic.com
Geef als eerste een reactie