HIB voor Marja Willems van Art &Bakery

Marja Willems van Art &Bakery heeft het Handmade in Belgium label ontvangen van Unizo. Met haar winkel maakt Marja op maat gemaakte en mooi versierde taarten voor alle gelegenheden.

In 2012 is Marja Willems uit Tongeren begonnen met het maken van taarten voor feesten. Eerst voor vrienden en familie, dan als nevenactiviteit. Intussen heeft ze een opleiding tot banketbakker gevolgd en heeft ze dit jaar besloten om als zelfstandig ondernemer in hoofdberoep deze taak uit te voeren. Marja maakt individuele en versierde taarten, van bruidstaarten tot kindertaarten. Je kan ook taarten, cakepops en andere handgemaakte lekkernijen kopen bij de bakkerij in Tongeren.

Alles wordt op traditionele wijze en met de hand klaargemaakt, inclusief de figuren op de taarten. Marja werkt zoveel mogelijk met lokale producten. Ze heeft ook verschillende gouden medailles gewonnen in prestigieuze wedstrijden. Buiten de openingstijden kunt u op zaterdag en zondag een bezoek brengen aan het theesalon van Marja aan de Maastrichtersteenweg in Tongeren en genieten van een stukje vers gebak en een kopje koffie.

Vakmanschap

Marja heeft zojuist het HIB-label van Unizo ontvangen. Met dit label wil de organisatie ondernemers ondersteunen die originele en handgemaakte producten aanbieden. “Daarom werd het HIB-label gecreëerd en past Art & Bakery perfect in dit plaatje”, legt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg, uit. Met dit merk erkent Unizo producenten van authentieke en traditionele kwaliteitsproducten. De term ‘ambachtsman’ is in België niet beschermd, in tegenstelling tot in Frankrijk. Daarom hebben we het HIB-label gecreëerd. “

Adres: Maastrichtersteenweg 268, 3700 Tongeren

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.