Kan de sterkste vloer ter wereld aan de basis van een succesvolle toekomst liggen?

Daarover willen we het graag met u hebben op Bakkersvak in Gorinchem van 1 tot en met 3 maart. Kom kennis maken met  de onwaarschijnlijke eigenschappen van een Ucrete vloer en wat dit ook voor u kan betekenen.

Ucrete industrievloeren zijn de topper onder de vloersystemen voor de voedingsindustrie. U hoeft zich geen zorgen te maken over bacteriegroei want dit is met een Ucrete-vloer onbestaand. Zij hebben een zeer gesloten structuur en zijn ondoordringbaar over de volledige dikte.

Reiniging

Ucrete vloeren zijn trouwens even makkelijk reinigbaar als roestvrij staal. Bij temperaturen tot 130°C is er geen onthechting of verzachting en Ucrete is zelfs bestand tegen lozingen tot 150°C. Deze industriële vloer is chemisch resistent en extreem robuust waardoor het vloeroppervlak onbeschadigd blijft, ook bij zware impact. Bovendien is Ucrete HACCP en Halal gecertificieerd.

Het Eurofins Indoor Air Comfort Gold certificaat

Het Eurofins Indoor Air Comfort Gold certificaat bevestigt dat Ucrete voldoet aan alle emissievoorwaarden voor indoor vloersystemen. Een bewijs dat Ucrete geen geurhinder geeft en het voedsel niet aantast. Een Ucrete vloer kan snel worden geplaatst, zelfs bij lage temperaturen. Na 5 uur bij 10°C is de Ucrete vloer volledig belastbaar waardoor Ucrete ideaal is voor renovatiewerken.

50 jaar

Ucrete vloeren bewijzen al meer dan 50 jaar hun prestaties in agressieve procesomgevingen over de hele wereld.
Genoeg redenen om ons te bezoeken op stand nr D 150. Kan u niet wachten tot dan, verneem meer over Ucrete op www.ucrete.basf/com/be