Nieuwe bakkersfamilie heropent bakkerij in Roksem

De nieuwe bakkerij Driesen aan de Brugsesteenweg in Oudergem/roksem opende op 29 januari voor het eerst de deuren. Het werd een overrompeling. Tegen de middag waren alle broden en koffiekoeken verkocht.

Vroeger heette de bakkerij ‘Geert’ . De vroegere eigenaar Geert stopte na twintig jaar. De nieuwe uitbaters zijn zeer tevreden en beseffen dat de lokale bevolking de producten van een echte warme bakker heeft gemist!

Meer dan verwacht

“We hadden wat instructies gekregen van onze voorganger. In functie daarvan hebben we de aantallen uitgezet. Maar tegen de middag was alles uitverkocht en moesten we opnieuw gaan bakken. Het was natuurlijk een openingsdag én een woensdag. Een dag waarop veel andere collega’s gesloten zijn. Dat verklaart wellicht deels het grote succes.

Peter Driessen en Kathy en Indya Geboes -die de winkel voor hun rekening nemen – hadden voorheen een bakkerij in Borgerhout bij Antwerpen. Ze wilden echter op het platteland gaan wonen. Bij toeval viel hun oog op Roksem: “We kenden onze voorganger Geert. Toen we hoorden dat hij zijn bedrijf wilde verkopen, grepen we deze kans”, verklaart Kathy Geboes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.