Nieuwe CEO bij Vandemoortele

Vanaf 1 juli 2020 zal Jules Noten worden opgevolgd door Yvon Guérin, de huidige Managing Director Bakery Products. Vandemoortele is actief in twaalf Europese landen.

De ruime internationale ervaring van aantredend CEO Yvon Guérin creëert voor Vandemoortele de opportuniteit verder buitenlandse markten te exploreren.

Bakkerijafdeling

De aanzienlijke ervaring van Yvon Guérin met de Franse, Italiaanse en Amerikaanse markt moet Vandemoortele helpen haar internationale ambities waar te maken. “Als groep zien we grote mogelijkheden in de export van authentieke bakkerijproducten, zoals Franse croissants en Italiaanse foccacia’s, tot buiten de Europese grenzen. Vandemoortele blijft op internationaal niveau gestaag werken aan een tasty future, en dat steeds op een maatschappelijk verantwoorde manier”, gaat Yvon Guérin verder.

In de krant De Tijd verklaarde Jules Noten dat hij in woelige tijden vertrekt, nu het coronavirus grote delen van Europa lamlegt. ‘Uiteraard wordt 2020 niet het beste jaar voor Vandemoortele. Maar we slagen erin de gevolgen van de crisis te dragen.’ En ik blijf na juli beschikbaar mocht dat nodig zijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.