Pierre Marcolini laat voor het eindejaar niets onbeproefd

Pierre Marcolini laat voor het eindejaar niets onbeproefd: de chocolatier maakt een eigen versie van de iconische gianduja en brengt hulde aan de Piemontese hazelnoot met de prachtige “Ronde Gentille Trilobée” en zijn subtiele vulling van witte truffel.

Als een echte smakenpionier verkent hij deze winter de grenzen van de emblematische Italiaanse chocolade-delicatesse en geeft er op verschillende manieren zijn eigen interpretatie aan. Pierre Marcolini neemt ons mee naar de Piëmonte-vallei voor een reis naar de hoogtepunten van de smaak en andere winterse geneugten.

Kerststronk

Vergeet ook je doordeweekse kerststronk. Op de kersttafel anno 2021 primeert een delicaat gekruide karamel met bananenpuree, champagnetruffel, romige ganache met een vleugje vanille, krokante kerst- macaron en de lichte crunch hazelnootpraliné.

Iconische Belgische chocolatier Pierre Marcolini is zo veelkleurig als zijn assortiment pralinés: meesterchocolatier, avonturier, levensgenieter. Achter alle grondstoffen die hij gebruikt in zijn atelier, zit een verhaal. Met zijn smakelijke creaties geeft hij niet alleen goesting in chocolade, hij geeft ons dé succesduo’s voor de feestdagen…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.