Tavola door coronavirus uitgesteld tot september

Na zeer grondige consultaties en evaluatie heeft de organisator van Tavola beslist de internationale vakbeurs te verplaatsen naar 13-14-15 september 2020 omwille van de actuele situatie rond het Coronavirus.

Hoewel de Belgische overheid /FOD Volksgezondheid géén beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en manifestaties in België, beslist de organisatie toch tot het uitstellen en verplaatsen van de vakbeurs Tavola naar het najaar.  

Patricia Huygelier van Kortrijk Xpo: “Deze beslissing komt er omwille van het internationale karakter van de beurs: voor de internationale exposanten en bezoekers van de beurs is het onmogelijk om aanwezig te zijn.  Sedert deze week immers ontving de organisatie vanwege de meerderheid van buitenlandse bezoekers – zowel retailaankopers, aankoopgroeperingen als detaillanten – de melding Tavola omwille van het Coronavirus niet te zullen/mogen bezoeken op de voorziene data in maart ek.  Een beslissing en richtlijn die hen wordt opgelegd vanuit de directies/hoofdkantoren van hun organisatie.  Ook voor een aanzienlijk deel van de buitenlandse exposanten deed diezelfde problematiek zich voor: verbod op internationale verplaatsingen en bijgevolg voor beursdeelnames.”

September 2020

Om duidelijkheid én zekerheid te kunnen bieden aan álle binnenlandse én buitenlandse exposanten en bezoekers, werd bijgevolg beslist om TAVOLA 2020 te laten doorgaan op 13, 14 en 15 september 2020.  Het volledige opzet van de beurs blijft uiteraard aangehouden, alle engagementen en randmanifestaties worden intáct neergezet – enkel de datum wijzigt van maart naar september.  De deelname van alle exposanten wordt bijgevolg automatisch en identiek overgezet naar deze nieuwe datum. 

TAVOLA 2020: nieuwe data op 13-14-15 september 2020

Inzet versterken

Patricia Huygelier: “Deze beslissing werd uiteraard niet lichtzinnig genomen en is een moeilijke beslissing geweest.  Maar de medewerkers van het Tavola-team zijn optimisten: ze willen de extra 6 maand graag gebruiken om de editie 2020 nóg sterker neer te zetten straks!  We geloven er sterk in dit te kunnen realiseren zodat alle exposanten en bezoekers in september opnieuw fantastische business kunnen doen en zodat Tavola de topkwaliteit kan bieden die de foodsector van ons gewoon is!”

  • TAVOLA 2020: zondag 13, maandag 14 & dinsdag 15 september 2020, Kortrijk Xpo
  • -zondag 13 september: 10.00 – 19.00u
  • -maandag 14 september: 10.00 – 19.00u
  • -dinsdag 15 september: 10.00 – 18.00u

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.