Vier winkels: één webshop

Een bakker, een kaaswinkel, een slager en een levensmiddelengroothandel hebben in deze Coronatijd gezamenlijk een online winkel opgezet. Met een koelwagen brengen ze elke dag producten aan huis.

Slager Antoon in Leke, het Biervliet Freez Center in Beerst, bakkerij Van Oost en Het Boterhuis kaas- en melkwinkel in Diksmuide werken samen om in deze moeilijke tijden te zorgen voor gezonde, verse voeding aan huis. “Toen we merkten dat onze klanten erg bang waren om naar de winkel te komen, kwamen we op de idee om onze producten huis te brengen”, vertelt slager Antoon Dulst.

Hygiënisch

“Vier lokale handelszaken die hun krachten bundelen …. Het resultaat van deze samenwerking is de creatie van een online webshop met thuisbezorging. Wij doen ons best om onze klanten op een zo hygiënisch mogelijke manier van gezond voedsel te voorzien. Wie weet komt er later nog een viswinkel of een snackbar bij. Gemakswinkels zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit”, zegt Dulst.

“Het is alweer een tijdje geleden dat we het idee hadden om een online winkel op te zetten”, zegt Steven Biervliet. “De coronacrisis versnelde de plannen. Door de samenwerking met vier partners zijn we nu in staat om onze klanten een breed scala aan essentiële voedingsmiddelen aan te bieden. Ons gezamenlijk aanbod omvat brood, patisserie, zuivelproducten, kaas, vlees, groenten, fruit en gedroogd waren.

Leveringen

“De deelnemende winkeliers komen met hun bestelling bij Biervliet Freez Center. Door het wegvallen van de horecaleveringen had hij een koelwagen over, die hij kon gebruiken voor de leveringen aan huis.

.”We leveren van dinsdag tot zaterdag in Diksmuide, maar ook in Kortemark, Houthulst en Koekelare,”, zeggen bakker Frederik Van Oost en Maria Maddelein van Het Boterhuis.

Bestellen kan via de site

http://shop-leveringaanhuis.omnisoftonline.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.