Bakkerij Vanalles en Nogwat in Noorderwijk heropent

Op de valreep waren de werken aan de winkel van de bakkerij Vanalles en Nogwat klaar en ging het gerenoveerde pand in Noorderwijk op zaterdag 29 maart opnieuw open. Na een verwoestende brand werd de winkel totaal vernieuwd. Vanwege het coronavirus ging het geplande feest evenwel niet door. “Maar uitstel is geen afstel”, zeggen ze hier!

In het weekend tussen Kerstmis en Nieuwjaarsdag brak er een brand uit in de bakkerij van Vanalles & Nogwat langs de Ring van Noorderwijk . Hoewel de winkel grotendeels gespaad bleef, eiste het FAVV in functie van de volksgezondheid toch een volledige reiniging van het pand. De familie besliste dan maar om de winkel te renoveren. Het atelier geraakte veel erg verwoest. Daar zullen de werken pas deze zomer klaar zijn!

Feest

Een maand geleden kondigde de familie van bakker Van Eynde uit Beerzel (Putte) een groot heroprichtingsfeest aan voor eind maart. En toen verlamde het coronavirus plotseling het hele land.

Het virus zorgde ervoor dat het feest niet kon doorgaan. “We hadden een leuk feestje gepland, met cava en hapjes vanuit een foodtruck. Maar de mensen mogen toch niet buitenkomen. Dus dat had helemaal geen zin. Het gevolg was een tasje voor alle klanten, met een cadeautje en een verklarende flyer, waarin we hen beloven dat ze nog iets te goed hebben van ons! “, vertelt Judy Van Eynde.

Bakkerij Vanalles & Nogwat

Ring 13, 2200 Noorderwijk, Tel: 0488/99 26 68

Foto: facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.