Anuga: 10 vakbeurzen op één locatie

Van 5 tot en met 9 oktober 2019 vindt in Keulen Anuga plaats. Hier kan je rekenen op een diversiteit van producten en diensten die de wereld van eten en drinken omvatten. Of het nu gaat om vegetarische en veganistische producten, gluten- en lactosevrije producten, superfoods of kant-en-klare producten – er is voor elk wat wils.

Het indrukwekkende beursconcept van Anuga biedt exposanten en vakbezoekers de mogelijkheid om de diversiteit van de voedingsmiddelenindustrie te ervaren in 10 beurzen onder één dak. In elk specialistisch segment is elke voedingsbeurs uniek en presenteert producten en diensten die gerelateerd zijn aan het betreffende segment.

Deze structuur zorgt voor een goed en duidelijk overzicht waar vakbezoekers snel en gemakkelijk doorheen kunnen gaan. Elk segment, van fiijne voeding tot diepvriesproducten, presenteert product- en voedingsinnovaties voor de levensmiddelen- en drankenindustrie. Ga voor meer informatie naar de afzonderlijke beurspagina’s.

Anuga Fine Food – Gourmet- en delicatessenproducten en algemene voorzieningen


Anuga Fijnproeverij

De vakbeurs Anuga Fine Food vertegenwoordigt zowel exclusieve fijnproever- en delicatessenproducten als basisvoedingsmiddelen. Dit maakt Anuga Fine Food tot het belangrijkste platform voor producenten en klanten van de voedingsmiddelenindustrie. Meer informatie over de vakbeurs Anuga Fine Food vindt u hier.
Meer informatie over Anuga Fine Food


Anuga Frozen Food – Diepvriesvoeding en ijsproducten

Anuga diepvries

Diepvries- en ijsproducten zijn vertegenwoordigd op de voedingsmiddelenbeurs Anuga Frozen Food. Hier worden vooral levensmiddeleninnovaties uit het segment van de diepvriesmaaltijden aan de vakbezoekers gepresenteerd. Ontdek dit snel groeiende segment op de vakbeurs Anuga Frozen Food.


Meer informatie over Anuga Frozen Food


Anuga Vlees – Vlees, worst, wild en gevogelte


Anuga Vlees

Bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in het segment van vlees, verwerkt vlees , wild en gevogelte? Levensmiddeleninnovaties en productlanceringen van dit segment worden gepresenteerd in hun eigen respectievelijke hallen op de Anuga levensmiddelenbeurs. Meer informatie over Anuga Meat vindt u hier.
Meer informatie over Anuga Vlees


Anuga Chilled & Fresh Food – Verse gemaks- en delicatessenproducten, vis, fruit en groenten


Anuga Gekoeld & Vers

Food on the go is het trendthema van de foodbeurzen 2019. De vakbeurs Anuga Chilled & Fresh Food presenteert verse out-of-home en innovatieve gemaksproducten. Sta aan de pols van de tijd en ontdek nieuwe producten voor uw klant.


Meer informatie over Anuga Chilled & Fresh Food


Anuga Zuivel – Zuivelproducten


Anuga Zuivel

De internationaal toonaangevende voedingsmiddelenbeurs voor melk en zuivelproducten besteedt speciale aandacht aan onderwerpen als alternatieve producten voor reguliere melk of de verlengde houdbaarheid van melk en zuivelproducten. Anuga Dairy is een niet te missen evenement voor handelaren en producenten van melkproducten. Meer informatie vindt u hier.


Meer informatie over Anuga Dairy


Anuga Brood & Bakkerij – Brood, banketproducten en spreads


Anuga Brood & Bakkerij

De trend in bakkerijproducten gaat in de richting van diversiteit en internationale specialiteiten. Op de vakbeurs Anuga Bread & Bakery presenteren producenten uit de branche product- en levensmiddeleninnovaties op het gebied van brood en broodproducten. Meer informatie vindt u in de Anuga Bread & Bakery brochure.


Meer informatie over Anuga Bread & Bakery


Anuga Drinks – Dranken


Anuga Dranken

Innovatieve dranken en trends op het gebied van non-alcoholische dranken zijn het thema op de vakbeurs Anuga Drinks. Hier kunt u zien welke dranken er binnenkort op de markt komen en hoe de frisdrankmarkt zich zal ontwikkelen. Anuga Drinks is het business platform van de frisdrankenindustrie.


Meer informatie over Anuga Drinks

Anuga Biologisch – Biologische producten


Anuga Biologisch

Ontdek de productdiversiteit van biologisch gecertificeerde voedingsmiddelen voor de retailsector. Anuga Organic richt zich op de export van hoogwaardige biologische producten. Neem deel aan de uitwisseling over dit onderwerp met deskundige sprekers en ontdek trendsettende producten.
Meer informatie over Anuga Organic


Anuga Warme Dranken – Thee, koffie en warme chocolademelk


Anuga Warme Dranken

Profiteer van de unieke synergieën van het segment thee, koffie en warme chocolade op de voedingsbeurs Anuga Hot Beverages. Ontmoet belangrijke zakelijke contacten en ontdek uiteenlopende producten. Vergroot de productdiversiteit van uw klanten met innovatieve producten. Hier vindt u meer informatie.
Meer informatie over Anuga Warme Dranken


Anuga Culinary Concepts – Culinair, technologie en apparatuur voor de foodservice/catering markt

Anuga Culinaire Concepten

Ontdek de nieuwste trends op het gebied van apparatuur, technologie en gastronomie op de vakbeurs Anuga Culinary Concepts. Deze voedingsvakbeurs is het zakelijke trefpunt voor de gastronomie en de handel. Dankzij een mix van presentatie- en lezingenruimtes kunnen vakbezoekers productinnovaties uit de eerste hand ontdekken.

Neem een kijkje op de Anuga Culinary Concepts.