9 maart: inspiratieles ‘Brood met desem’ bij Paul Van Opstal

Heb je altijd al zelf heerlijk desembrood willen bakken? Of wil je je baktechnieken verder verfijnen? Dan is er goed nieuws: er zijn nog plaatsen vrij voor de workshop van Paul Van Opstal op zondag 9 maart en zondag 23 maart. In juni 2023 vertelde Paul in Brood en Banket uitgebreid over het desembrood dat bij bakt voor sterrenrestaurant The Jane.

Tijdens die les neemt de bakker je stap voor stap mee in de ambacht van desembrood bakken. Hij leert je:

  • de basisprincipes van desem
  • zelf aan de slag gaan met deeg en desemstarter
  • handige tips & tricks voor het perfecte brood

En dat in een gezellige sfeer.

Datum: zondag 9 maart & zondag 23 maart
Tijdstip: 9u tot 12.30u
Locatie: bij Paul Van Opstal thuis in Sint-Lenaarts

Inschrijven? Dat kan via www.kokenenbakken.be.

Foto: Paul Van Opstal

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.