Amerikaanse patisseriewedstrijd The Greatest Baker is volop aan de gang

Bij The Greatest Baker Competition nemen bekende patissiers uit de Verenigde Staten en uit de hele wereld deel aan deze online bakwedstrijd. Op 12 november kende men al de vijf toppers. Morgen wordt nog een stap verder gezet in de selectieprocedure.

De winnaar krijgt de titel van ‘The Greatest Baker 2020’, en een geldprijs en nog veel meer….

De show wordt gehost en gecoacht door Jen Barney, bekend van Food Network Baking. Zij deelt haar expertise en tips met de deelnemers. De show wordt gesponsord door Stuffed Puffs, beroemd om hun met chocolade gevulde marshmallows. De winnaar wordt wereldwijd erkend als The Greatest Baker en krijgt $10.000 van Bake fron Scratch Magazine. Bovendien kan de winnaar een dag in het gezelschap van de CEO van Stuffed Puffs, Michael Tierney verblijven. En ook een jaar lang marshmallows van Stuffed Puffs ontvangen.

Volg de wedstrijd online

Op Facebook en Instagram brengt de organisator regelmatig verslag uit over de wedstrijd; de kijkers en volgers zijn super enthousiast om de show te bekijken. Sommigen zeggen dat de show de getalenteerde bakkers aanmoedigt en motiveert, en het is zo leuk om naar de online bakwedstrijd te kijken.

Iedereen kan stemmen

Deze wedstrijd is uniek omdat de winnaar wordt gekozen door middel van een openbare verkiezing/public voting, waarbij de persoon met de meeste stemmen wint. Bovendien fungeert die verkiezing als een marketingcampagne ten voordele van No Kid Hungry.

No Kid Hungry werd voor het eerst gelanceerd in 2010 en werkt samen met scholen, lokale non-profitorganisaties en politieke staatslieden om programma’s te lanceren die kinderen in nood helpen!