Jonge neef koopt zich in in het bedrijf van oom en tante in

Jonas Siebens (21) werd mede-eigenaar van de bakkerij Het Broodatelier Siebens-Vranckx in Lier, de bakkerij van zijn oom en tante. Hiermee komt de kinderdroom van Jonas uit.

“Ik ben nog jong, maar ik kon de kans niet missen om in het bedrijf te komen. Ik heb geen seconde geaarzeld”, zegt Jonas. “Mijn ouders zijn beide koks en mijn oom runt een bakkerij. Sinds ik heel jong was, heb ik niets anders gezien dan koken en bakken. Ik heb alles zelf geprobeerd. Ik ging naar de hotelschool in Geel.

Hard werken

Jonas heeft geen probleem met het tempo van een bakker. “Ik heb geen probleem om ’s nachts te werken. Ik begin om middernacht en stop rond 9 uur. Ik vind het ook niet erg om in het weekend en op feestdagen te werken. Ik vind het leuk om te doen, en ik ben niet een om uit te gaan, dus ik mis niet veel.

Beelden: Facebook Het Broodatelier Siebens-Vranckx & Jonas Siebens

Broodatelier Siebens-Vranckx Berlarij 101-61, 2500 Lier

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.