Bakker Gozin in Aalter sloot bakkerij gedurende een jaar tijdens de werken

Op zondag 22 september doet bakker Gozin aan de Bellemstraat zijn winkel terug open. Een jaar eerder moest hij noodgedwongen sluiten omwille van de werken in het centrum. Hij kocht een foodtruck en ging op de marktten staan met zijn brood en p├ótisserie. Hij neemt zich voor om in de toekomst de winkel enkel nog ‘s morgens open te houden en ook nog een aantal markten te blijven frequenteren.

“In het begin, vanaf november 2017, toen de werken pas aanvingen,kwamen de mensen nog naar de winkel”, vertelt de warme bakker. “Maar op den duur was dit een onbegonnen zaak. Vandaar dat ik dan vorig jaar de zaak gesloten heb.”

Maar nu ttrek ik er opnieuw in. De winkel gaat enkel nog in de morgen open. En ik kies ervoor om ook nog een aantal markten te blijven aandoen. Ik ga voor het beste van twee werelden!

De bakkerij Gozin gaat op zondag 22 september weer open. De openingstijden zijn in het weekend van 7.00 tot 12.00 uur en op werkdagen van 7.00 tot 13.00 uur. Gesloten op dinsdag en donderdag. De foodtruck zal ook op de Aalterse markt staan op woensdagochtend, de Ruiseleedse markt op vrijdag en de Boerenmarkt in Aalter op zaterdagmiddag!.