Bakkerij Ponnet sluit in Lede na heraanleg marktplein

De vernieuwingsoperatie van de Markt in Lede was niet voor iedereen een goede zaak. Bakkerij Ponnet sluit eind april de deuren. “Na de heraanleg van het dorp is onze verkoop in elkaar gezakt”, vertelt zaakvoerder Job Slegers.

Lees verder in hln

5 generaties bakkersfamilie

“Familie Ponnet is een echte bakkersfamilie, al 5 generaties bakken wij het lekkerste brood van de streek.”, vinden we terug op de website van Bakkerij Ponnet. ” Daarbij streven we naar de beste kwaliteit voor onze patisserie. Met een gedreven team van bakkers en patissiers worden al onze producten met de hand gemaakt, elke dag opnieuw met verse en kwalitatieve grondstoffen. Een hele uitdaging want het bedrijf is uitgegroeid van 1 broodronde en 1 winkel naar 5 eigen zaken en 4 koude bakkerijen. Elke koude bakkerij ontvangt, net zoals onze eigen zaken, elke dag alles vers geleverd.”

“U kunt ons vinden in Erondegem, Aalst, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem en wij leveren ook aan De Tafel van Elise in Erembodegem. Hier wacht een team van gedreven verkoopsters op u om onze lekkerste producten te verkopen! “

Maar straks zal dit een vestiging minder zijn en verdwijnt Lede uit de groep!