Bakker Van Roey uit Meerbeek-Kortenberg gaat met pensioen, zaak over te nemen!

Bakker Bruno Van Roey uit de Dorpsstraat 209 in Meerbeek-Kortenberg heeft stilletjes zijn pensioen aangekondigd. De beslissing was echter niet moeilijk. “Na meer dan 40 jaar is het tijd om met pensioen te gaan,” aldus de bakker.

Bakkerij Van Roey zit al sinds de jaren vijftig in Meerbeek: “Ik heb de bakkerij van mijn ouders overgenomen”, vertelt de 64-jarige ondernemer Bruno, die de zaak samen met zijn vrouw Bettina Meert (61) runt. “Over twee jaar bestaat de bakkerij 70 jaar, maar we hebben besloten de zaak nog tot tot 24 december te blijven runnen.

“Van oudejaarsavond tot juli maak ik nog brood voor mijn drie automaten, maar daarna is het echt afgelopen. dat betekent nog steeds drie of vier uur werk per dag, dus is het langzaam afbouwen ….

Overnemer gezocht

Met de sluiting van de bakkerij aan het eind van het jaar zal Meerbeek het tijdelijk zonder bakker moeten stellen. “Idealiter zouden we willen dat een andere bakker zijn plaats inneemt, maar vandaag zijn er te weinig,” vervolgt Bruno. Er is nog niets verkocht, dus geïnteresseerden zijn altijd welkom.

In 2024 verhuist het koppel naar Tremelo, om dichter bij de zoon en kleinkinderen te wonen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.