Bakkerij Van Hecke neemt bakkerij De Vuyst in Herzele over

Bakkerij De Vuyst aan de Groenlaan in Herzele, uitgebaat door bakker Jan Martens en zijn echtgenote Kathleen De Vuyst en dochter Ellen wordt overgenomen door Bakkerij Van Hecke. De winkel heropent op 1 september na een renovatie en uitbreiding door de overnemer.

Jan Martens en Kathleen lieten dit aan hun klanten weten in een brief op facebook: “Reeds 30 jaar staan wij, Kathleen en Jan, dag na dag om 5.30u, met hart en ziel voor jullie klaar. Dit is een rollercoaster geweest waarin we zelf ontzettend veel hebben geleerd. Zowel op het vlak van producten, nieuwe technieken, …, maar zeker ook op vlak van ondernemen.

“Wij hebben er echter voor gekozen om vanaf 29 juni 2020, na 30 jaar, een nieuw hoofdstuk in ons leven te beginnen. Een hoofdstuk waar meer ruimte is voor vrienden, familie, hobby’s, …, maar ook om iets meer aan ons lichaam en onze gezondheid te denken. We weten dat hierover, reeds een hele tijd, geruchten de ronde doen. Toch kunnen wij, met ons hand op ons hart, zeggen dat deze beslissing pas heel recent officieel genomen is. Hiervoor ga je namelijk niet over één nacht ijs. Maar wat nu, met de toekomst van Bakkerij De Vuyst? Wij hebben er voor gekozen om de zaken over te dragen aan Bakkerij Van Hecke. Zij zullen dan ook verder zorg dragen van ons kindje, onze mattentaart. Dit mag namelijk absoluut niet verloren gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat we de goede keuze gemaakt hebben en wensen Bakkerij Van Hecke veel succes met de verdere uitbating van Bakkerij De Vuyst. “

“De winkel zal vernieuwd en verder uitgebreid worden.Wij willen de gelegenheid te baat nemen, om vele mensen te bedanken. In de eerste plaats ons team. We hebben samen mooie dingen waargemaakt. Wij wensen ieder van hen veel succes toe in hun verdere carrière. We kijken met een bijzonder goed gevoel terug op onze samenwerking.”

“Verder dank aan onze vrienden en familie. Zij waren er steeds om ons bij te staan, te helpen en te luisteren. Daarnaast willen we ook graag jullie, onze klanten, bedanken. Zonder ons cliënteel was dit verhaal nooit mogelijk geweest. Zonder ieder van deze hadden wij dit nooit kunnen waarmaken. Bedankt en tot snel!Kathleen, Jan en Ellen, Bakkerij DE VUYSTGroenlaan, Herzele.”

bakkerijdevuyst@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.