Bakkerij Vanhooren opent pop-up met cadeaus voor Moeder- en Vaderdag

De bekende bakkerij Vanhooren in de Mariastraat 30 in Oudenburg (West-Vlaanderen) opent enkele huizen verderop een pop-upwinkel. Daar worden onder andere geschenkjes en lekkernijen verkocht voor Moederdag en Vaderdag.

De pop-up is gevestigd in dezelfde straat als de bakkerij, maar dan in huisnummer 26. Afgelopen weekend openden Leen Vandenbroucke, dochter Catoo Vanhooren en vriendin Jana Van Haesebroeck er een tijdelijke winkel met leuke cadeautips. “Onze bakkerij is relatief klein”, vertelt Leen. “Als we met cadeautjes willen uitpakken, kan ik helaas niet alles uitstallen, maar slechts een selectie. Huisnummer 26 was tot 1978 een schoenwinkel en daarna een klassieke woning. We kregen de mogelijkheid om hier tijdelijk een winkel te openen.

Het is een mooi pand en vooral de authentieke vloer springt in het oog.” Zaterdag was het al erg druk, maar de winkel is ook zondag open van 9 tot 13 uur. Volgende week zaterdag van 9 tot 17 uur en opnieuw op zondag zijn de deuren weer open. “We pakken nu uit met het thema Moederdag. Je kan hier geschenkmanden met koekjes, chocolade en pralines kopen, maar ook kaarsjes, potjes en wijn van de lokale wijnhandelaar Qwine. We zullen dit thema herhalen met Vaderdag en openen dus ook op 1 en 2 juni en 8 en 9 juni de deuren.” Klanten krijgen ook een hapje en drankje. Bakkerij Vanhooren zelf bestaat al dertien jaar. Eerder al had het stadsbestuur aangekondigd meer te willen inzetten op pop-upwinkels. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.