Bakkerijsector bereidt zich voor op een ontmoeting op de 20e SACHSENBACK

SACHSENBACK in Dresden wordt voor drie dagen de ontmoetingsplaats voor bakkers en banketbakkers

Tentoonstelling toont het hele spectrum van de sector

Van 13 tot en met 15 april 2019 komt de gehele bakkerijbranche weer bij elkaar op de sectorbijeenkomst in Dresden – en viert dan samen het 20-jarig bestaan van SACHSENBACK.

Drie dagen lang is het Dresden Trade Fair Centre het centrum van de bakkerij- en zoetwarenhandel in Midden- en Oost-Duitsland. Hier komt de industrie samen om inspiratie op te doen en ideeën en meningen uit te wisselen. Met baanbrekende trendsplatform en een divers kaderprogramma geeft SACHSENBACK een grote impuls.

De hallen van het beurscentrum Dresden en de regionale en vertrouwde sfeer van de beurs maken van SACHSENBACK een sterke vakbeurs met buitengewone charme voor een sterke regio.

“Samen met onze partners organiseren wij in 2019 opnieuw een aantrekkelijke beurs en een sterk programma – al voor de 20e keer. De bezoekers ontdekken aantrekkelijke concepten voor hun eigen bedrijf en uitstekende mogelijkheden voor contacten en discussies”, benadrukt Andreas Wiesinger, lid van de raad van bestuur van de organisator van het evenement Messe Stuttgart.

Bakkerijsector

De traditionele vakbeurs wordt georganiseerd door de Messe Stuttgart en de Saksische gildenvereniging voor de bakkerijsector in Saksen, BÄKO Erzgebirge/Vogtland, BÄKO Ost (Oost) en BÄKO Mitteldeutschland (Midden-Duitsland).

Thema’s

Belangrijke thema’s op de traditionele ontmoetingsplaats in Dresden zijn grondstoffen voor bakkers en banketbakkers, werk- en bedieningstechniek, winkelinrichting, verkoopbevordering, merchandise en alle aspecten van dienstverlening, informatie en management. Bijna een derde van de exposanten is gevestigd in Saksen, Saksen-Anhalt en Thüringen, wat de regionale betekenis van SACHSENBACK onderstreept.

Basisinformatie over SACHSENBACK 2019
Plaats van het evenement: DRESDEN TRADE FAIR CENTRE, Hallen 1, 2 en 4
Data: 13 tot 15 april 2019
Openingstijden: 13/14 april van 9.00 – 18.00 uur; 15 april van 9.00 – 17.00 uur

 

 

Vertaald met www.DeepL.com/Translator