Belgian Championship Aspirant Baker 2025: preselecties bij de bakkersscholen

Aspirant podium

Het Belgian Championship Aspirant Baker is uitgegroeid tot een belangrijke afspraak voor de bakkerijsector. Voor de editie 2025 vinden de preselecties voor het eerst bij de bakkerijscholen plaats.

Jonge, talentvolle bakkers etaleren bij het Belgian Championship Aspirant Baker hun talent en strijden om de felbegeerde titel. De wedstrijd vormt voor verschillende deelnemers een opstap richting verdere internationale kampioenschappen. Niet toevallig bouwden veel voormalige finalisten ondertussen al een mooie loopbaan uit.

Nieuw is dat de deelnemende scholen voor de editie 2025 zelf de preselecties organiseren. Dat alles gebeurt in aanwezigheid van een delegatie van Aspirant Baker. Er moeten minimum 2 deelnemers per school zijn. Iedere deelnemende school is zeker van minimum één finaleplaats wanneer de punten boven het gemiddelde van de punten van alle deelnemers zijn.

De deelnemende scholen moeten de inschrijvingen voor 15 januari 2025 doorgeven. De preselecties vinden plaats tussen 3 februari 2025 en 25 april 2025.

Voor eventuele praktische vragen en het volledige reglement kan je terecht bij admin@aspirantbaker.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.