Belgische chocolade aan natuurboterwafel en amandelbrood van Jules Destrooper toegevoegd

Al meer dan 135 jaar veroveren de wafels van Jules Destrooper de harten van wafelliefhebbers over de hele wereld. Voortaan kunnen deze “koekskesloerders” zich ook tegoed doen aan een versie waarbij de twee meest iconische koekjes van de Biscuit Factory omhuld zijn met pure Belgische chocolade. Het amandelbrood is bedekt met pure Belgische chocolade en een vleugje sinaasappel. De natuurboterwafel is opnieuw omhuld met een vleugje pure Belgische chocolade – ook de eerste variatie in 131 jaar! Beide liggen sedert begin mei exclusief bij Delhaize.

Natuurboterwafeltje, ook bekend als “Lukke”, is een iconisch koekje. West-Vlaamse huisvrouwen bakten dit koekje vroeger op oudejaarsavond en gaven het aan hun naasten als felicitatiegeschenk. Vandaar de naam “Lukken” of “gelukskoekjes.” Jules Destrooper heeft er echter voor gezorgd dat het koekje het hele jaar door kan worden gegeten.

De eerste nieuwe variant sedert 131 jaar!

De Natuurboterwafel van Jules Destrooper wordt al 131 jaar gemaakt volgens hetzelfde familierecept van zuivere boter, Tiense suiker, verse scharreleieren en meel. Nu, voor de eerste keer, heeft deze klassieker een nieuwe variant gekregen. Een versie waarbij de biscuit “besprenkeld” is met pure Belgische chocolade. De combinatie van de subtiele chocolade met de volle smaak van boter en gekarameliseerde suiker zorgt voor een unieke smaakervaring.

Chocolade en sinaasappel, een legendarische smaakcombinatie.


Het amandelbrood van Jules Destrooper is een delicaat biscuitgebak gemaakt met zuivere boter, Belgische kandij en zoete specerijen, en zachte amandelen uit Valencia. In deze nieuwe variatie wordt een vleugje sinaasappel in het deeg gemengd en wordt het koekje, eenmaal uit de oven, aan één kant bedekt met pure Belgische chocolade. De populaire combinatie van pure chocolade en sinaasappel krijgt een heel nieuw smaakkarakter door de toevoeging van amandelbrood.

  • Jules Destrooper Natuurboterwafels met pure Belgische Chocolade 175 gr:  adviesverkoopprijs € 2,69,-
  • Jules Destrooper Amandelbrood met donkere Belgische chocolade en sinaasappel 125g: adviesverkoopprijs €2,49