Confiserieshop Elisabeth introduceert paasbox

Speciaal voor Pasen komt de Brusselse confiserie- en chocoladeshop immers met een ‘goddelijke’ geschenkdoos met 4 verschillende soorten paaseitjes, gemaakt met de grootste zorg en superieure ingrediënten.

Artisanale paaseitjes

Chocolade eitjes op Pasen. Toegegeven, het klinkt cliché maar niets is minder waar. Of toch bij Elisabeth, want daar draait het om meer dan chocolade alleen. De zoete creaties zijn stuk voor stuk een combinatie van zwarte, witte of melkchocolade langs de buitenkant en een verrassende vulling binnenin. Zo krijgt de licht bittere, zwarte chocolade het gezelschap van een smeuïge karamel vulling en wordt de zoete, witte chocolade gemengd met een krokante feuillantine vulling. Zo is er een mix met een hazelnootachtige Gianduja vulling en eentje met crunchy speculoos vulling. Eén ding is zeker: deze paaseitjes niet terugvinden is geen optie!

 

Praktisch:
De paasbox van Elisabeth is beschikbaar in drie verschillende versies. Een doosje met 4, 6 of 20 stuks die respectievelijk 6,90 euro, 9,70 euro en 25 euro kosten. Ze zijn te koop in de vijf Brusselse vestigingen van Elisabeth.

Het heerlijke assortiment van Elisabeth is ook onlinebeschikbaar. Bestellingen in de webshop worden de volgende dag al aan huis geleverd. Uiteraard in een luxueuze, mooie en frisse verpakking. Want ook dát is liefde voor het product.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.