Creatieve winkel biedt do-it-yourself banket aan op e-commerce-platform

Steeds meer bedrijven passen zich aan deze coronatijden aan. In Fosses-la-Ville heeft de winkel Entre Parenthèses besloten om het gamma uit te breiden door voortaan ook banketbakkersdozen aan te bieden. Deze bevatten alles wat je nodig hebt om een dessert van A tot Z zelf te kunnen maken: “Het is leuk en je gezin kan gezellig samen aan de slag.”, vertelt de manager.

De tijden zijn moeilijk voor de vele winkels die gesloten zijn vanwege de lockdown. Om door te gaan, hebben sommige managers nieuwe strategieën bedacht door hun producten via thuisbezorging aan te bieden. In Fosses-la-Ville besloot de winkel Entre Parenthèses te innoveren door een gloednieuw productenpakket te creëren: de patisseriedoos. “We verkopen meestal allerlei producten voor de festiviteiten”, legt manager Christine Bruyninck uit. “Maar we wilden nu diversifiëren door dozen aan te bieden in dezelfde stijl als Hello Fresh, maar dan in een zoete versie. »

“Omdat we reeds banketbakkerijproducten aanbieden, hadden we immers al het noodzakelijke materiaal in stock en konden we dus makkelijk dit idee realiseren.”

Achter dit nieuwe aanbod gaat vooral een economische noodzaak schuil. “We zitten in een commerciële winkelzone en moeten onze huur blijven betalen. Deze dozen zijn dan ook een manier om te blijven draaien”

Drie verschillende modellen

Om te beginnen heeft het team van Entre Parenthèses besloten om boxen te creëren die voor iedereen toegankelijk zijn. “We wilden echt dat ouders met kinderen iets lekkers kunnen bakken. Dus hebben we de eerste modellen laten testen door iemand die niet gewend is om te bakken. We zagen dat het goed werkte, dus zijn we van start gegaan. We zijn door de respons aangenaam verrast. De bestellingen stromen binnen.”

Drie dozen

In totaal zijn er al drie dozen te koop. De ene is voor het maken van taartjes in Parijs-Brest stijl, de andere voor het maken van cupcakes en een laatste voor het bakken van een grotere taart. “In deze dozen zit alles wat je nodig hebt, behalve verse ingrediënten”, vertelt Christine. “Maar in de doos zitten zowel droge ingrediënten als de nodige gebruiksmaterialen, zoals mallen en spuitzakken. En tot slot hebben we de recepten geprint, waardoor die zeer toegankelijk zijn. »

De boxen zijn te koop via de e-shop en kosten 24 tot 29 euro. Alles wordt per post thuis afgeleverd.

www.e-parentheses.be.

bron: Sudinfo

Beelden: website Entre Parenthèses