CSM Ingredients is nieuwe naam voor CSM Bakery Solutions

CSM Ingredients is de nieuwe naam voor bakkerijingrediëntenactiviteiten van CSM Bakery Solutions. Na de verkoop van de activiteiten aan een investeringsonderneming blijft CSM zich focussen op de kernactiviteiten nl. ingrediënten, voedselinnovatie en duurzaamheid. Duurzaamheid komt op het voorplan, met als eerste actie de aanplanting van heel veel bomen, het CSM-bos.

CSM Ingredients is de toonaangevende leverancier van ingrediënten zoals bakkerijvetten, banket- en broodingrediënten en ook voedingsoplossingen voor diverse industriële toepassingen in de bakkerij-, zuivel-, niet-zuivel- en ijsindustrie.

Bakkers & food industry zijn de doelgroepen

Het team van zeer deskundige professionelen staat ten dienste van ambachtelijke en industriële bakkers, foodservice-exploitanten en retailketens. Het bedrijf dioet dat in meer dan 100 landen. De nieuwe CEO Aldo Uva, die op 19 april startte in zijn nieuwe rol, zal worden ondersteund door een ervaren leiderschapsteam bestaande uit Maarten Bok (CFO), Alex Dekker (COO), Alex Lannoo (CCO Industry & International), Enrica Satta (CHRO), Eduardo Silva (CIO), Kerstin Schmidt (CMTO) en Thomas Tanck (CCO Field Trade).

Lokale team

CSM Ingredients in de Benelux, behoudt zijn vertrouwde lokale teams. Het bedrijf zal verder gaan op een toegewijde en professionele manier met hoogwaardige producten en vertrouwde diensten van Debco, Fruffi, Jelfix en Waldkorn®.

Duurzaamheid

Bij CSM Ingredients staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Om het begin van het nieuwe tijdperk te symboliseren, investeert en koestert het bedrijf een CSM Ingredients-bos in samenwerking met Tree Nation, een wereldwijd opererende non-profitorganisatie.

In heel Europa, Afrika en Azië zal voor elke werknemer een boom worden geplant, waarmee zowel het milieu als de lokale gemeenschappen worden ondersteund. De focus van het bedrijf op duurzaamheid en voedselinnovatie betekent dat het de komende jaren een dynamische en geruststellende aanwezigheid op de markt zal bieden.
Ga voor meer informatie over CSM Ingredients naar www.csmingredients.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.