Dawn Foods lanceert unieke Halloween campagne

De afgelopen tien jaar is Halloween steeds populairder geworden in België. Veel ondernemers spelen hier al op in met giveaways, kostuums en maskers. Ook bij de ambachtelijke bakker zie je ieder jaar meer terug van het Halloween thema.

Van origine is Dawn Foods is een échte Amerikaanse Bakkerij die in bijna 100 jaar  is uitgegroeid tot wereldwijde leverancier van bakkerij producten & ingrediënten. Onze Amerikaanse roots maken ons een expert in de Halloween traditie.

Dawn Foods biedt u een compleet pakket promotiemateriaal om de aandacht op uw bakkerswinkel te richten. Met een stoepposter, giveaways (grappige Halloween maskers en stoere spinnenringen) en social media content haalt uw de juiste doelgroep naar binnen en maakt u van Halloween een succes.

Natuurlijk heeft Dawn Foods ook dit jaar nieuwe recepten ontwikkeld: van populaire layer cake tot traditionele en spooky stuks gebak.  Deze opvallende Halloween applicaties vliegen de winkel uit.

Halloween donuts

Het zal u niet ontgaan zijn dat donuts immens populair zijn. Een nieuwe trend op donut gebied zijn de ambachtelijk gedecoreerde donuts.  Dawn Foods speelt in op deze trend en heeft voor u Dip Quik ontwikkeld.

Met Dip Quik van Dawn Foods wordt het decoreren van donuts u gemakkelijk gemaakt. Deze donut topping hoeft niet verwarmd te worden. In 4 stappen kunt u prachtige Halloween donuts maken: ontdooi de donut, breng de dip quik op smaak en kleur met compound of kleurstof, dip de donut, en decoreer. Het was nog nooit zo eenvoudig dankzij Dawn Dip Quik.

Laat uw creativiteit de vrije loop en maak de lekkerste Halloween Donut om uw klanten te plezieren.