Een symbool voor vacuüm cooling and baking

Met de toename van de acceptatie en het gebruik van Vacuum Cooling en Baking in het innovatieve segment van de bakkerijwereld, groeit de behoefte aan een overkoepelend symbool. Vacuum Cooling and Baking Company, een dochter van Verhoeven Bakery Equipment Family uit Oss, ontwikkelde een icoon als service voor de markt. Het symbool is nu gratis te downloaden en te gebruiken door iedereen binnen de industrie.

Vacuum Cooling en Baking is een gespecialiseerde, revolutionaire techniek die, mits op de juiste wijze en met de juiste procestechnologische kennis toegepast, enorme voordelen biedt aan het bakproces en de daarbij behorende eindproducten. Door de luchtdruk omlaag te brengen in een vacuüm omgeving, verlaagt het kookpunt van water tot enkele graden Celcius. Deze gemanipuleerde situatie verbetert het bakproces en leidt tot substantiële besparingen van bak- en koeltijd, energie en productieruimte. Tegelijkertijd worden productcapaciteit, -kwaliteit en -stabiliteit positief beïnvloed en de houdbaarheid van het product wordt sterk verbeterd.

Het ontwikkelde pictogram omvat het natuurkundige symbool voor vacuüm, tijd, temperatuur en vocht, de hoofdrolspelers in het proces van vacuüm in het bak -en koelproces.

De voordelen van Vacuum Cooling en Baking op een rijtje:

  • Circa 30% reductie van de baktijd
  • Ruim 90% reductie van de koeltijd
  • Circa 30% toename van de ovencapaciteit
  • Reductie van productiekosten per eenheid (afhankelijk van het soort product en het totaal volume)
  • Reductie van de energiekosten
  • Verbeterde productstabiliteit en volume
  • Gezondere samenstelling door reductie van hulpgrondstoffen
  • Substantiële verlenging van producthoudbaarheid

Download hier

VACUUM COOLING AND BAKING COMPANY

Vacuum Cooling and Baking Company is de leider voor deze technologie in de markt voor industriële bakkerijen. Het bedrijf levert batchkamers en klantspecifieke maatwerk- oplossingen voor industriële continu-systeem toepassingen. Vacuum Cooling and Baking Company is een bedrijfsonderdeel van Verhoeven Bakery Equipment Family uit Oss. Andere labels zijn: BVT Dough Process Solutions, NEWCAP Industrial Handling Solutions en BAKEPACK End of Line Solutions.

Voor meer informatie en een link naar de gratis download van het pictogram kunt u contact opnemen met info@vacuumcooling.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.