Hoewel de zomer nog maar halfweg is, kunnen we u nu al een eindejaarsdemo aanbevelen. Op 17, 18, 19 en 20 september tonen Jean-Thomas Schneider en Pascal De Deyne u de nieuwe trends voor een mooi feestassortiment.
Jean-Thomas Schneider kroonde zich in 2017 samen met Etienne Leroy en Bastien Girard tot wereldkampioen patisserie. Op zijn cv prijken onder meer passages bij L’Amsbourg (***) en Hôtel Meurice (***). De franse toppatissier heeft daarnaast een mooi traject afgelegd als consultant en demonstrateur.
De Belg Pascal De Deyne is patissier bij Patisserie Van Dender en kaapte in 2011 samen met Dieter Charels en Marijn Coertjens een bronzen medaille weg op het wereldkampioenschap Patisserie.
De workshops worden georganiseerd door Bruyerre Boulangers-Patissiers en Ranson nv.
Het programma:
– Maandag 17 September: BRUYERRE – 34 Rue François-Léon Bruyerre – 6041 Gosselies
13u30 ontvangst – 14u-17u demonstratie
– Dinsdag 18 September: Salons Ter Groene Poorte – Spoorwegstraat 14 – 8200 Brugge
14u30 ontvangst – 15u – 18u demonstratie
– Woensdag 19 September: Institut Emile Gryzon – CERIA – Avenue Emile Gryzon 1 – 1070 Bruxelles
13u30 ontvangst – 14u – 17u demonstratie
– Donderdag 20 September: Ranson Hoeselt – Industrielaan 24 – 3730 Hoeselt
13u30 reception – 14u -17u demonstratie
Prijs inclusief syllabus en degustatie: 30 euro.
Inschrijven kan via jeroen.debruyne@ranson.be of televente@bruyerre.be
Geef als eerste een reactie