Eindejaarsdemo’s in september

Jean-Thomas Schneider en Pascal De Deyne.

Hoewel de zomer nog maar halfweg is, kunnen we u nu al een eindejaarsdemo aanbevelen. Op 17, 18, 19 en 20 september tonen Jean-Thomas Schneider en Pascal De Deyne u de nieuwe trends voor een mooi feestassortiment.

Jean-Thomas Schneider kroonde zich in 2017 samen met Etienne Leroy en Bastien Girard tot wereldkampioen patisserie. Op zijn cv prijken onder meer passages bij L’Amsbourg (***) en Hôtel Meurice (***). De franse toppatissier heeft daarnaast een mooi traject afgelegd als consultant en demonstrateur.

De Belg Pascal De Deyne is patissier bij Patisserie Van Dender en kaapte in 2011 samen met Dieter Charels en Marijn Coertjens een bronzen medaille weg op het wereldkampioenschap Patisserie.

De workshops worden georganiseerd door Bruyerre Boulangers-Patissiers en Ranson nv.

Het programma:

Maandag 17 SeptemberBRUYERRE – 34 Rue François-Léon Bruyerre – 6041 Gosselies

13u30 ontvangst – 14u-17u demonstratie

– Dinsdag  18 SeptemberSalons Ter Groene Poorte – Spoorwegstraat 14 – 8200 Brugge

14u30 ontvangst – 15u – 18u demonstratie

Woensdag 19 September: Institut Emile Gryzon – CERIA – Avenue Emile Gryzon 1 – 1070 Bruxelles

13u30 ontvangst – 14u – 17u demonstratie

Donderdag 20 September: Ranson Hoeselt – Industrielaan 24 – 3730 Hoeselt

13u30 reception – 14u -17u demonstratie

Prijs inclusief syllabus en degustatie: 30 euro.
Inschrijven kan via jeroen.debruyne@ranson.be of televente@bruyerre.be