Flexbaker UV, ook voor patisserie en chocolade

Hein presenteert drie verschillende koel-/klimaatkasten die een hele stap vooruit zullen betekenen in de arbeidsverdeling en het werk van de bakker. Met die Flexbaker kan de bakker zijn werk beter organiseren en toch heel kwaliteitsvolle producten aanbieden. En dit niet langer alleen voor brood, maar ook voor patisserie en chocolade.

De producten in de klimaatkast worden tot 80% voorgebakken en kunnen tot 14 dagen bewaard worden zonder kwaliteitsverlies. Concreet betekent dit dus dat hij ook voor chocolade en patisserie het werk beter kan organiseren. In bulk kan hij vooraf en gestructureerd alles klaarmaken in functie van de noden voor de volgende veertien dagen. Vervolgens kan jij iedere dag net dat volume afbakken dat hij die dag nodig heeft. Afbakken in functie van de vraag, dus.

De gekoelde, UV-gesteriliseerde omgeving en gecontroleerde vochtigheid garanderen een optimale opslag. De verfijnde ontwikkeling van smaak en aroma zonder enig gewichtsverlies, zonder schimmelgroei zijn mooi meegenomen. Zo kan de bakker zijn klanten altijd versgebakken producten aanbieden met vochtige, zachte korst.
De Flexbaker UV-cel biedt meer flexibiliteit in de productie, vermindert het verlies, verbetert de werkverdeling. Nachtwerk wordt dagwerk. Nog een positief resutaat: lagere energiekosten en tijdsbesparing door de producten niet te koelen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.