Het Belgische chocoladebedrijf Libeert – dat eind vorig jaar met zijn honderdste verjaardag het onderwerp vormde van een reportage in Brood en Banket – brengt dit najaar een nieuwe variant van de Hot Chocolate Bomb op de markt.
Vorig jaar verschenen Libeerts chocoladepinguïns voor het eerst. Ze dobberen in warme melk tot ze vermengen tot chocolademelk. Wanneer ze smelten, komt hun inhoud bovendrijven. Tot nu toe bevatten de chocoladefiguurtjes altijd marshmallows. Nu kunnen klanten ook kiezen voor in drie soorten chocolade gehulde, gepofte rijstkorrels.
In de verkiezing van ‘Beste product van het jaar 2024-2025’ verkozen consumenten de Hot Chocolate Bomb tot beste product in de categorie ‘chocolade’.
“Wanneer de pinguïns smelten en de verrassing tevoorschijn komt, verschijnt er gegarandeerd een lach op ieders gezicht”, zegt Lily Libeert, co-CEO bij Libeert. “Dat is precies ons doel: mensen blij maken.”
Foto: Libeert
Geef als eerste een reactie