Internorga in Hamburg werd eerst uitgesteld en nu voor 2020 geannuleerd

Hamburg Messe en Congress GmbH (HMC) heeft na uitgebreid overleg met de exposantenraad besloten om INTERNORGA 2020, Europa’s toonaangevende vakbeurs voor foodservice en horeca, te schrappen.De “Internorga” is een internationale vakbeurs voor hotels, restaurants, cateraars, bakkerijen en banketbakkerijen en wordt beschouwd als de belangrijkste vakbeurs voor de foodservice- en horecamarkt.

Hamburg Messe und Congress GmbH (HMC) heeft na uitgebreid overleg met de exposantenraad besloten om INTERNORGA 2020, Europa’s toonaangevende vakbeurs voor foodservice en horeca, te schrappen. “Gezien de toenemende verspreiding van het nieuwe coronavirus SARS-CoV-2 en de onmogelijkheid om redelijke voorspellingen te doen over de toekomstige ontwikkeling, hebben onze exposanten, onze bezoekers en wij zelf geen betrouwbare basis meer voor de planning van dit evenement”, zegt Bernd Aufderheide, President en CEO, Hamburg Messe und Congress. “Uit billijkheid en voorzichtigheid moeten we deze beurs annuleren, wat we bij deze met veel spijt doen”. INTERNORGA zou oorspronkelijk plaatsvinden van 13 tot 17 maart 2020 en werd vervolgens uitgesteld tot 20 tot 24 juni van dit jaar.

Het volledig annuleren van deze beurs op dit moment biedt alle aspirant-exposanten een solide basis voor verdere planning. “Onze belangrijkste zorg is de gezondheid van alle betrokken partijen. Dat kunnen we niet garanderen, zelfs niet voor een make-up evenement in juni”, zegt Aufderheide. “Na een zorgvuldige afweging van alle opties was er maar één mogelijke oplossing als we de veiligheid van alle betrokkenen zouden garanderen. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mijn dankbaarheid uit te spreken voor de grote steun die het INTERNORGA-team in deze uitzonderlijke situatie van veel exposanten heeft gekregen”.

Volgende editie: 12-16 maart 2021

Hamburg Messe und Congress staat nu op het punt om de voorbereidingen voor INTERNORGA 2021 te starten om ervoor te zorgen dat de beurs voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die in het verleden zijn gesteld. De volgende INTERNORGA vindt plaats van 12 tot 16 maart 2021.

Gedetailleerde antwoorden op vragen in verband met de annulering zijn te vinden op www.internorga.com/en.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.