Klaar voor de feestdagen met bladerdeeg van Van der Pol!

Met de bladerdeegproducten van Van der Pol bent u als bakker verzekerd van constante kwaliteit. Vrijwel iedere bakker kampt met tijdsgebrek of een tekort aan personeel, twee gebreken die richting de feestdagen zeker lastig zijn. De productie van bladerdeeg is een arbeids- en tijdsintensieve bezigheid, die de nodige kennis én ervaring vereist. Door bladerdeeg in te kopen, bespaart u tijd en personeelskosten, terwijl u een constante kwaliteit kunt bieden aan uw klanten.

Van der Pol biedt een compleet gamma aan bladerdegen, zoals gerezen, extra gezouten, clean label, extra tolerant, enz. Hierdoor zit er altijd wel een geschikt deeg bij voor uw eindproduct. Alle degen van Van der Pol worden gemaakt met roomboter van het zusterbedrijf Royal VIVBuisman en hebben hierdoor een volle botergeur- en smaak.

Door het inkopen van bladerdeeg houdt u als bakker net meer ruimte en tijd over om uw eigen creativiteit de vrije loop te laten. Dit uit zich in eindproducten met een eigen signatuur, iets waar uw klant weldegelijk voor terugkomt. Inspiratie nodig voor de feestdagen? Bekijk onderstaande recepten

Benieuwd naar ons bladerdeeg? Stuur uw contactgegevens naar accountmanager Paul Huys (huys@vdpol.nl) en ontvang een gratis staal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.