Laat u meevoeren en geniet van de creaties van Debailleul

Eind januari waren we aanwezig bij de opening van de nieuwe Debailleul-boetiek op de Grote Markt in Brussel. Ontdek dit chique en gastronomische universum.

Sinds 1983 deelt Debailleul, patissier, chocolademaker en ijsbereider, zijn creaties met ons. In 1979 werd hij uitgeroepen tot lMeilleur ouvrier de France. Vandaag is hij een van de grootste banketbakkers van Brussel. Onlangs breidde het huis uit en opende een nieuwe boetiek in het hart van de hoofdstad, op de Grote Markt.

Gebakjes zo mooi als ze goed zijn

Debailleul herontdekt alle klassiekers van het gebak op zijn eigen manier, met 100% natuurlijke producten. Tussen taarten, bitterkoekjes, pralines, ijsjes en andere kleine lekkernijen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Bij Debailleul is er naast smaak ook veel zin voor esthetiek. De producten zijn net zo mooi als dat ze goed zijn.

Mis tijdens uw bezoek niet de taart ‘Debailleul’, deze lichte taart is gemaakt met frambozenmousse, en de Voltaire, een chocoladetaart begeleid door een crème brûlée met vanille uit Madagaskar. Deze twee iconische producten van het huis zullen u doen smelten van plezier.

Een boudoirsfeer

Het is in een roze en verfijnde sfeer dat u deze kleine wonderen kunt proeven. De toon van de decoratie is direct gezet: Brussel staat in de schijnwerpers in een elegante setting, een combinatie van blauw, roze en perzik. Op de eerste verdieping kunt u genieten van de theesalon met uitzicht op de prachtige Grote Markt en het stadhuis.

Bron: MarieClaire

Vertaald met www.DeepL.com/Translator